VIDEO | Lumea boxului în stare de șoc! Un pugilist riscă pedeapsa capitală

Lumea boxului este într-o stare de șoc. Pugilistul Felix Verdejo (27 de ani) riscă pedeapsa capitală!

Felix Vederjo Sanchez este acuzat că și-a ucis iubita însărcinată. “El Diamante” s-a predat poliției după ce a fost emis un mandat de percheziție și arestare pentru el. Boxerul este acuzat de răpirea și uciderea lui Keishla Marlen Rodríguez, cu care a avut o relație extraconjugală și cu care așteptau un copil.

felix profimedia 0427302098 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Conform raportului FBI, “El Diamante” a lovit-o pe femeie înainte de a-i injecta o substanță necunoscută. Ulterior, i-a legat mâinile și picioarele cu un cablu de care a atașat o piatră, apoi a aruncat-o de pe un pod.

felix profimedia 0609148323 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Boxerul s-a predat duminică poliției și autoritățile investighează deja cazul care a dus la moartea lui Keishla Marlen Rodríguez Ortiz, în vârstă de doar 27 de ani.

Keishla

Corpul Keishlei Rodriguez Ortiz a fost găsit într-o lagună din San Juan, Puerto Rico, la două zile de când familia sa a raportat dispariţia.

Cazul a provocat o mare agitație în Puerto Rico, iar FBI anunță că în curând vor fi puse acuzații oficiale împotriva boxerului pe care mulți l-au considerat viitorul țării, care ar putea fi pedepsit cu pedeapsa cu moartea, potrivit celor de la Mundo Deportivo

Felix Verdejo a reprezentat Puerto Rico la Jocurile Olimpice din 2012, sportivul are un palmares de 27 de victorii şi două înfrângeri la profesionişti, 17 victorii fiind prin KO.

felix profimedia 0567844769 1 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Citește și Noi dezvăluiri despre moartea lui Diego Maradona: “A fost lăsat în voia sorții”