RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lucescu, recompensat! PAOK vrea încă o prelungire a contractului

Aproape de câştigarea matematică a titlului pe care fanii îl aşteaptă de 34 de ani, PAOK Salonic a început planurile pentru următorul sezon. Ca să se asigure că va conta pe serviciile lui Răzvan Lucescu, oficialii clubului vor să îi propună o nouă prelungire a contractului.

În august 2018, Lucescu acceptase deja o extensie a contractului până la finalul sezonului 2019-2020. Patronul Ivan Savvidis vrea însă să fie sigur că antrenorul român nu va fi ademenit de o ofertă mai bună în viitor.

Presa din Grecia scrie că PAOK îi pregăteşte lui Lucescu o nouă ofertă, mai bună din punct de vedere financiar, însă şi cu o clauză de reziliere mărită.

În sezonul trecut, PAOK a câştigat Cupa Greciei şi a ratat titlul doar ca urmare a penalizărilor primite în urma derby-urilor cu Olympiacos şi AEK Atena.

În stagiunea curentă, PAOK este aproape de un record uluitor. Cu 22 de victorii şi 3 remize, echipa lui Răzvan Lucescu poate cuceri titlul fără să piardă vreun meci în Superliga Greciei. Cinci etape au mai rămas până la finalul sezonului, iar PAOK este la şapte puncte de Olympiacos.

Echipa este calificată şi în semifinalele Cupei Greciei şi are şansele unui event istoric pentru clubul din nordul Greciei.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare