Lucescu pune capăt speculaţiilor. “Voi vorbi doar cu patronul!”

Răzvan Lucescu a pus capăt speculaţiilor cu privire la viitorul său pe banca lui PAOK Salonic. Insistenţa cu care o parte a presei din Grecia l-a legat de o posibilă mutare la Beşiktaş l-a deranjat pe antrenorul român.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Atromitos din Superliga Greciei, antrenorul liderului PAOK a vorbit încă o dată despre zvonurile care îl dau plecat la finalul sezonului.

“Norocul meu este că nu citesc ce apare în presă. Nu am vorbit cu nimeni din altă ţară, mă concentrez doar pe viitorul meu cu PAOK în acest moment. Încă am contract cu PAOK. Îl respect enorm pe patronul care m-a adus aici. Dacă va fi ceva, prima persoană cu care voi vorbi şi voi lua o decizie va fi domnu Savvidis. Dacă vom decide împreună să plec, voi putea sta să mă uit la animalele pe care le iubesc sau să mă dedic soţiei mele, care a făcut multe sacrificii. Am 50 de ani şi cred că sunt foarte clar!”

PAOK şi-a aflat şi adversarul din semifinalele Cupei Greciei. În cursa pentru apărarea trofeului, echipa lui Răzvan Lucescu va întâlni Asteras Tripolis în dubla pentru calificarea în finală. AEK Atena şi surpriza Lamia se vor înfrunta în cealaltă semifinală.