Lucescu l-a propus la FCSB, dar Becali l-a ratat. A devenit cel mai bine cotat fotbalist din campionat

gigi-becali-mircea-lucescu

Fundaşul Yevhen Khacheridi a fost anul trecut la un pas de FCSB, însă patronul grupării roș-albastre nu a putut ajunge la o înțelegere cu fotbalistul ucrainian deși era decis să-l transfere după o discuție cu Mircea Lucescu.

„Eu l-am sunat pe Mircea Lucescu să-l întreb de jucător. Să nu creadă lumea că este acum scouter pentru FCSB! El mi-a zis: <<Măi Gigi ai nevoie de o informație, te ajut cu orice ştiu eu. Poţi să mă suni ca pe un prieten oricând>>. Pentru mine a fost o onoare – Mircea Lucescu, cel mai mare om în viaţă din fotbalul românesc, dacă nu din toate timpurile”, spunea Gigi Becali în vara lui 2019.

Deși Becali l-a dorit foarte mult, Khacheridi nu a mai ajuns la FCSB. Fundașul s-a transferat la Dinamo Brest din Belarus și a devenit cel mai bine cotat jucător din campionat.

  • 1.75 de milioane de euro este cota de piață a lui Yevhen Khacheridi

yevhen-khacheridi

„Este de departe cea mai importantă achiziţie a clubului. Khaceridi a devenit cel mai bine cotat fotbalist al echipei şi fără îndoială, este unul dintre cei mai buni jucători din campionat”, scrie presa din Belarus.

Singurul fundaș din lotul FCSB cu o cotă mai bună decât cea a fotbalistului ucrainian este Bogdan Planic, care este cotat de transfermarkt.com la 2,4 milioane de euro.

Citește și ♦ Mesajul de ultimă oră al lui Dușan Uhrin Jr: “Încercați să rezolvați problema”