RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lucescu, flatat de Pirlo! „A zis că sunt maestru? Mă face mândru!”

Mircea Lucescu a fost protagonistul unui interviu pentru site-ul UEFA înaintea revenirii în grupele Champions League. Il Luce a vorbit despre adversarul pe care îl va întâlni marţi seară: Andrea Pirlo.

Antrenorul lui Juventus, promovat în fotbalul mare chiar de Lucescu în urmă cu 25 de ani, a avut numai cuvinte de laudă pentru român, pe care l-a numit „un maestru al jocului”.

Il Luce nu a rămas dator. Le-a povestit jurnaliştilor despre începuturile carierei lui Pirlo.

„Cum era ca adolescent la Brescia? Incredibil, matur. La fel de matur cum este acum. Îmi aduc aminte când am mers la Viareggio pentru a urmări un meci și am mers cu mașina acasă alături de el.

Am stat de vorbă două ore și am realizat cât de inteligent este. Pe lângă faptul că este o persoană creativă, este și un om care organizează totul, fapt ce reprezintă o altă calitate.

Asta l-a ajutat să devină ceea ce aste astăzi, antrenorul unei echipe minunate precum Juventus. A zis că sunt maestru? Mă face să mă simt mândru. Trebuie să-i mulțumesc! Sper că va avea o carieră grozavă” a spus Lucescu pentru UEFA.com.

Dinamo Kiev şi Juventus se vor întâlni marţi, de la 19:55, în primul meci din Grupa G. În cealaltă partidă, de la ora 22:00, Barcelona va primi vizita lui Ferencvaros.

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare