Lovitură URIAȘĂ: OMS le dă dreptate! OncoGen, singurul institut din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19

Organizația Mondială a Sănătății a publicat un document din care reiese că centrul din Timișoara este în prima linie a luptei pentru găsirea unui antidot împotriva coronavirusului. 

După ce au anunțat că lucrează pentru dezvoltarea unui compus care să elimine efectele provocate de noul virus în corpul uman, acum cercetătorii bănățeni au primit recunoașterea meritelor lor.

Într-o adresă semnată de OMS, organismul prezintă toate centrele de cercetare angajate în descoperirea unui vaccin care să stopeze efectele dezastruoase ale pandemiei. Iar Oncogen se află pe lista comunicată astăzi. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției din Timișoara.

“Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recunoaște centrul OncoGen, Timișoara, ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19. Acest lucru atestă ceea ce am mai spus. Centrul OncoGen se află în liga mare a cercetării mondiale alături de institute și companii recunoscute pentru performanța în cercetarea medicală de vârf. Aveți încredere în cercetarea românească. Noi mergem înainte!” este mesajul care însoțește postarea.

CITEȘTE ȘI –>> Institutul din Timișoara, detalii de ultimă oră! „Să lămurim odată pentru totdeauna: Avem vaccinul împotriva COVID-19!”

Spynews.ro