LOVITURĂ teribilă pentru CSA Steaua în “Cazul Rapid”! Talpan, reacție dură: “Murim cu dreptatea în România!”

UPDATE 17:45. Florin Talpan a avut o reacție dură după decizia de azi și l-a pus la zid inclusiv pe primarul Dan Tudorache. Juristul spune că a fost o decizie politică în privința Stelei.

“Noi am solicitat loc în Liga a 3-a. Nici nu stau la discuție cu ei. Nu vreau să cred că ne-a fost respins recursul. Dacă vor să mergem mai departe, mergem mai departe la TAS, voi merge și la UEFA să explic care e treaba cu Steaua. Trăim într-o țară unde e prea mare corupția.

Domnul Burleanu trebuie să știe că nu mă voi lăsa. Am crezut că acele comisii de la Federație vor judeca normal. Fotbalul românesc se va duce pe o direcție greșită.

Dacă domnul Tudorache e în preajma domnului Dragnea trebuie să facă toată lumea cum spune el? Domnul Tudorache să-și vadă de treaba lui. Ce a căutat la meciurile clubului Rapid în condițiile în care reabilitarea blocurilor nu le-a făcut? Străzile sunt cum sunt.

Murim cu dreptatea în România. Sunt umilit de niște comisii. Eu nu mă opresc aici. Atâta vreme cât am dreptate pot fi sunat și de la Minister, eu merg mai departe”, a spus Talpan, pentru Gazeta Sporturilor.


CSA Steaua a pierdut și la Comisia de Recurs memoriul împotriva Academiei Rapid. Este ultima instanță din fotbalul intern care s-a pronunțat în favoarea giuleștenilor. Juristul Stelei, Florin Talpan, nu renunță. Merge la Lausanne. 

rapid facebook recurs

CSA Steaua a făcut o plângere împotriva Academiei Rapid, în care a contestat dreptul de joc al fotbaliștilor Vasile Maftei, Daniel Niculae, Ionuț Voicu, Marian Vlada și Petre Goge, înaintea meciului direct din playoff-ul Ligii a 4-a.

CSA Steaua

Giuleștenii s-au impus cu 2-0, au câștigat playoff-ul și, ulterior, și barajul de promovare în Liga a III-a cu AS Singureni. dacă ar fi avut câștig de cauză, militarii ar fi jucat ei barajul.

Memoriul depus de Talpan a fost însă respins definitiv. Giuleștenii, care au acum brandul Rapid, vor juca în Liga a III-a.

CSA Steaua nu se lasă. Talpan a declarat că va depune memoriu și la  Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.