Craiova n-a scăpat ușor după incidentele de la meciul cu Honved!

Clubul din Bănie a fost suspendat de UEFA: amendă de 60.000 de euro, plus trei meciuri pe teren propriu fără spectatori.

„În urma evenimentelor din timpul meciului Universitatea Craiova – Honved Budapesta, clubul nostru a fost sancţionat de către comisia de disciplină a UEFA cu o amendă de 60.000 euro şi disputarea a 3 meciuri considerate acasă fără spectatori. În acest moment se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar, este comunicatul Craiovei.

Sorin Cîrțu speră însă ca echipa lui Papură să fie susținută de aproape 30.000 de oameni la meciul cu grecii, programat joi, de la ora 19:15.

”Nu ne aşteptam, e drastică! O să suportăm toţi pentru nişte iresponsabili din galerie. Cred că putem face apel să jucăm măcar primul meci cu AEK cu spectatori. E clar că, jucând fără spectatori, practic joci cu spectatorii lor, pentru că ei au voie să vină cu 200-300 de oameni. Nu ai niciun avantaj că joci acasă. Puteam obţine un rezultat bun acasă şi apoi la Atena se juca altfel. Ce să mai, e o decizie dură”, a spus Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

”S-au pus deja bilete în vânzare pentru acest meci şi pentru cel cu Sepsi au fost legate. Biletul pe care îl ai la meciul cu AEK poţi să intri cu el şi la meciul cu Sepsi. Vedem ce se va întâmpla. Noi tot am sperat, eu ştiu că e nevoie cu apel. Până se judecă apelul, decizia nu poate rămâne. Ea devine definitivă şi executorie după ce se judecă apelul, nu? Aşa că noi sperăm. Şi-aşa nu eram favoriţi la meciul cu AEK, acum ar fi şi mai greu”, a mai afirmat Cîrțu.