Lovitură pe final la Voluntari! Încă trei puncte pentru Bergodi!

FC Voluntari a dat lovitura pe finalul meciului cu FC  Botoșani. Ilfovenii s-au impus cu 2-1 pe teren propriu și n-au mai pierdut de cinci meciuri. 

Cristiano Bergodi face minuni la Voluntari. Echipa din Ilfov a părăsit locul de baraj, după cel de-al doilea meci fără înfrângere.

FC Voluntari a deschis scorul în minutul 31, prin Laidouni. Elevii lui Cristiano Bergodi au trecut pe lângă golul de 2-0 la ocazia aceluiași Landouni.

Fulop a răzbunat ratarea gazdleor în minutul 64. Pe final însă, în minutul 89, Alexandru Tudorie a dat lovitura!

Ilfovenii i-au dedicat victoria lui Bogdan Bucurică. Potrivit unei inetrvenții a lui Claudiu Niculescu la Digi Sport, fotbalistul ar fi suferit o operație la coloană, după un accident de mașină în care a fost implicat în iarnă.

Scăpat din marcaj, atacantul a pus latul la o centrare în fața porții și a trimis cele trei puncte în contul echipei din Voluntari.

Trupa lui Begodi are acum cu 17 puncte, a egalat-o pe Hermannstadt și scapă momentan de locul de baraj.

etapa 2 playut
Foto: lpf2.ro

FC Voluntari – FC Botoșani 2-1 (1-0)

Au marcat: Laidouni (31), Tudorie (89) / Fulop (64)

FC Voluntari: Vâtcă – Ricardinho, Hodorogea, Armas, A. Vlad – Căpățână (82 Deac), Signorelli (65 Răuță)- I. Gheorghe, Laidouni, Gadze (90+1 Balaur) – Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Botoșani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Rodriguez (61 Roman), Karaboue, Fabbrini (90 Papa)- Golofca, L. Fulop, Ongenda (82 Rus)
Antrenor: Liviu Ciobotariu