RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lovitura imposibilă pe care încearcă să o dea rapidiștii: „Nu știm când se va rezolva”

Rapid a început în forță campania de achiziții, iar giuleștenii nu vor să se oprească aici. 

Pentru un parcurs care să le garanteze o promovare sigură în Liga 1, oficialii din Grant fac tot posibilul să întărească echipa aflată în acest moment pe poziția a treia în al doilea eșalon fotbalistic al României. Iar Alexandru Ioniță II era o țintă a conducerii Rapidului. Doar că situația delicată a mijlocașului aflat sub contract cu Astra face deocamdată imposibilă mutarea. Fotbalistul de 26 de ani a fost suspendat pentru dopaj.

”E foarte complicat pentru noi acum, pentru perioada asta, pentru restul de sezon să spunem că ar fi o țintă și ne-am putea baza pe el. Pentru că el este ieșit din circuit, dar are și o situație absolut incertă și nu știm când se va rezolva. În al treilea rând, are niște clauze contractuale la Astra”, a precizat vicepreședintele Andrei Nicolescu pentru Pro Sport. 

ioniță-dopaj-astra

Alexandru Ioniță II a mai evoluat la Rapid între 2011 și 2013.

„Noi am fost foarte aproape să semnăm cu el iarna trecută. Aproape era să anunțăm transferul și totuși din cauza poziției conducerii de la Astra, el nu a mai ajuns la noi.

Nu face sens pentru noi, poate la vară. Poate între timp își rezolvă situația cu dopajul. Poate până atunci lucrurile se rezolvă, dar pentru noi acum nu reprezintă o variantă. Și nici pentru el, pentru că nu știm cănd poate să joace”, a mai subliniat oficialul Rapidului. 

Rapid a făcut cinci transferuri până acum în această pauză competițională. Bogdan Barbu, Octavian Ursu, Emanuel Ernest, Horațiu Moldovan și Alexandru Ioniță I au semnat deja cu divizionara secundă.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția presei din Turcia după ce seria pozitivă s-a terminat pentru Gaziantep! Detaliul uitat de jurnaliștii de pe Bosfor

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare