Lovitură grea pentru un patron din Liga 1! Are COVID, deși a făcut vaccinul: ”A venit furtuna care m-a pus la pământ”

COVID-19 nu iartă pe nimeni. Virusul asiatic continuă să facă ravagii în România. Situația s-a agravat în ultimele zile, când s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus. Nici Liga 1 nu este imună la acest virus. Deși s-a vaccinat, un cunoscut patron din fotbalul românesc s-a infectat și el și este internat la spital.

Cel care a fost testat pozitiv cu coronavirus este Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani. Acesta susține că pe 9 martie a făcut prima doză de vaccin, dar pe 13 martie a simțit că are simptome specifice virusului asiatic, ceea ce denotă faptul că avea deja virusul în organism în momentul în care a făcut vaccinul.

sepsi botosani

Finanțatorul moldovenilor a anunțat că este internat la spital de o săptămână, dar se simte totuși bine. Totodată, atenționează populația din țară să ia în serios virusul și să fie mai precauți în această perioadă dificilă.

”Sunt OK! Dar cu acest virus nu poți spune niciodată sigur că ești OK, pe termen lung! Abia acum înțeleg de ce se teme toată omenirea de COVID! Fac sport, mănânc cumpătat, n-am alte afecțiuni! Am avut simptomele știute și apoi a venit furtuna care m-a pus la pământ! Rugămintea mea este să fim foarte foarte atenți și să ne vaccinam cât mai mulți și cât mai repede posibil!”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Monitorul de Botoșani.

valeriu iftime2

În ultimele 24 de ore au fost raportate 4.267 de cazuri noi de COVID-19 în România, iar bilanțul total a ajuns la 897.115 cazuri infectate cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Remiză cu goluri la Giurgiu! Lupta pentru play-off continuă până în ultima etapă