Ilie Năstase a mai primit azi o lovitură. Sora fostului tenismen, Georgeta Kornmann, s-a stins din viaţă la 73 de ani, după o lungă suferinţă.

Anunțul a fost făcut de Năstase, pe Facebook: „Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri, iar în momentele dificile, ai nevoie de sprijin și înțelegere. De curând, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasă. Sora mea ne-a părăsit astăzi, iar acest eveniment m-a afectat puternic.

În aceste momente grele, vă rog pe voi toți, prietenii mei de aici, dar și pe toți participanții la viața publică și colegii din mass-media, să înțelegeți nevoia de intimitate a familiei mele”, a scris fostul mare jucător, pe Facebook.

Zi neagră pentru Năstase

În cursul acestei dimineți, Ilie Năstase a fost reținut mai multe ore de către polițiști pentru conducerea autoturismului în stare de ebrietate. Fostul sportiv ar fi refuzat să-i fie recoltate probe biologice, a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor.

Apoi, el a fost oprit de Poliția Rutieră în timp ce conducea un scuter, pentru că a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a depășit linia continuă.

Foto: Libertatea