RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lovitură de proporții! Budescu nu mai merge la FCSB: „Am înțeles că a acceptat propunerea lui Ioan Niculae!”

Decarul celor de la Astra Giurgiu, Constantin Budescu (31 de ani), ar fi acceptat propunerea de prelungire a înțelegerii cu formația condusă de Ioan Niculae!

Deși era ca și dat la FCSB din vara acestui an, Budescu se pare că s-a răzgândit și va rămâne la Giurgiu. După ce patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că mijlocașul giurgiuvenilor este una dintre țintele sale, acesta chiar ar fi luat legătura cu fotbalistul și căzuseră de comun acord ca la finalul acestui sezon să se alăture „roș-albaștrilor”.

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la Astra, a vorbit despre situația lui Budescu din acest moment. Intrat în ultimele luni de contract cu fosta campioană a României, „Budi” poate pleca liber de contract la orice echipă în vara acestui an, în cazul în care nu va fi de acord cu propunerea lui Ioan Niculae. Cu toate acestea, Bogdan Mara a dezvăluit că cele două părți au ajuns la un numitor comun, astfel că jucătorul va continua la Giurgiu.

”Budescu nu are cum să plece momentan, are contract cu noi. N-a fost nicio discuție cu FCSB. Are clauză de reziliere de 8-900.000 de euro. E în ultimele luni, poate să semneze cu altcineva. Domnul Niculae a vorbit cu el și i s-a propus prelungirea contractului cu Astra.

Citește și O legendă stelistă îl contrazice pe Becali: ”Mai bine se lasă!”

E posibil să prelungească. Au o relație mai veche, de prietenie, ar fi căzut de acord din ce am înțeles. E o chestie personală între cei doi. Dar eu am înțeles că, în principiu, a fost de acord cu ce i-a propus domnul Niculae. Este vorba de o mărire de salariu sau un contract pe mai mulți ani. Vrea și jucătorul o stabilitate!”, a declarat Bogdan Mara, potrivit Digi Sport.

2.000.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului ofensiv în vârstă de 31 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermakt.com. Constantin Budescu a mai evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018, atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab.

Citește și Jerry Gane, noi săgeți către Pablo Cortacero: “Se trezește dimineața și spune lucruri aiurea!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare