Imaginea SUMBRĂ pe care o lasă în urmă coronavirusul! Lorenzo Sanz, fost preşedinte la Real Madrid, singur pe ultimul drum

Lorenzo-Sanz-real-madrid

Lorenzo Sanz, fost preşedinte al clubului Real Madrid, s-a stins din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 76 de ani, din cauza infectării cu noul coronavirus.

Sanz a fost internat marţi, după opt zile în care a avut febră. După internare starea lui s-a agravat, iar sâmbătă a încetat din viață.

Potrivit presei din Spania, la funeraliile fostului președinte de la Real Madrid nu va putea lua parte niciun membru al familiei din cauza măsurilor drastice de securitate luate în contextul pandemiei de coronavirus. Sanz va fi incinerat la crematoriul Samn Lorenzo, din El Escorial.

„Suntem foarte triști pentru că nu l-am putut vedea, nu am putut să fim cu el. Eu nici măcar alături de mama mea nu am putut să fiu, pentru a 0 proteja, și nici alături de frații mei. Nu știm când va avea loc incinerarea, pentru că totul este la pământ, însă nimeni din familie nu poate să participe. Sunt circumstanțe tragice și triste.

Dar toate indiciile afectivității oamenilor, recunoașterea unanimă a ceea ce a fost tatăl meu, memoria eternă pe care a lăsat-o, trofeele, mesajele pe care le-am primit… toate acestea ne mai liniștesc. Este foarte greu să-ți pierzi un părinte în aceste condiții. Și la fel ca noi mai sunt 2.000 de familii care trec prin aceeași situație”, a spus Fernando Sanz, fiul lui Lorenzo Sanz, potrivit El Chiringuito.

Citește și ♦ Coronavirus | Apelul lui Gigi Becali către Guvern. “Nu se poate așa ceva în spitale. Trebuie să împrumutăm bani”