“Locomotiva vișinie se află pe șine!” Anunț important făcut de clubul Rapid

Clubul Rapid a făcut un anunț liniștitor pentru suporteri. Echipa poate evolua fără probleme cu numele Fotbal Club Rapid.  

“Clubul Rapid ține să pună capăt dezinformărilor lansate de o parte a presei și care nu fac decât să producă neliniște și o stare de incertitudine printre suporteri.

În anul precedent, conform regulamentului, Rapid a depus o cerere de preschimbare a numelui la AMFB, instituție la care era afiliată în acel moment.

Cererea a fost avizată și a început derularea procedurii. Dar contestatarii de profesie au depus opoziție la ONRC și dosarul a fost trimis la tribunal.

Instanța a decis ca hotărârea să rămână definitivă, iar în decembrie 2018 clubul nostru a depus dovada la AMFB cerând soluționarea cererii formulată din luna iunie.

Doar că, Rapid aflându-se acum afiliată la FRF, cererea a ajuns la Comitetul Executiv care a considerat că este regulamentară, iar echipa poate participa oficial în competiții sub numele de Fotbal Club Rapid conform mărcii pe care o deține în proprietate.

Fotbal Club Rapid îi asigură pe suporterii săi că locomotiva vișinie se află pe șine, nu oprește în gările mici și își urmează traseul revenirii”, se arată într-un comunicat al clubului.