Universitatea Cluj a rămas în liga a doua, dar Bogdan Lobonț nu a avut ce să le reproșeze jucătorilor după dubla cu Hermannstadt.

Aflat la prima experiență ca antrenor, Lobonț și-a lăudat fotbaliștii și a vorbit despre viitorul său la Universitatea Cluj.

„Am fost penalizaţi într-un singur minut. Practic, am pierdut şansa de a intra în Liga I, dar ţin să accentuez că am dat maximum din ce putem să dăm la ora actuală. Am făcut tot ce a depins de noi, am făcut tot posibilul, am muncit mult pentru acest lucru şi îmi felicit băieţii că s-au comportat extraordinar”, a spus Lobonț, la Telekom Sport.

„Acum, cu siguranţă, în următoarele zile o să avem o întâlnire, o să analizăm parcursul nostru de până acum şi o să stabilim care sunt liniile de urmat. Cu domnul Sabău nu am vorbit despre acest lucru. Am fost chemat aici pentru că U Cluj e un altfel de club şi avea nevoie de un altfel de antrenor, cu experienţa pe care o am eu, cu modul de a antrena, cu modul meu de a vedea fotbalul. Zilele următoare o să avem o întâlnire şi o să vedem ce va fi”, a mai afirmat Lobonț.