Antrenorul echipei U Cluj, Bogdan Lobonţ, le-a găsit un cusur jucătorilor săi după victoria spectaculoasă cu Daco-Getica, scor 6-2, în etapa 29 din Liga a 2-a. Fostul portar al echipei naționale este nemulțumit de erorile din apărare, dar a subliniat că nu-și va da demisia.

Este o victorie de moral și care poate aduce liniștea la Cluj-Napoca, după două eșecuri la rând. ‘Șepcile roșii’ au urcat provizoriu pe locul 2 în clasament.

Au fost zile cum trebuie să fie după o înfrângere, n-au fost speciale. Am făcut o primă repriză bună cu Mioveni, am pierdut şi nu a fost uşor să digerăm această înfrângere. A fost prima înfrângere după mult timp pentru U Cluj pe Cluj Arena, dar am învăţat ceva.

Aş minţi dacă aş spune că nu sunt mulţumit azi. Dar sunt şi mulţumit şi nemulţumit. Sunt mulţumit de cele trei puncte, de prestaţia băieţilor. Au calităţi extraordinare, atât uman, cât și fotbalistic! Sunt nemulţumit că am primit uşor două goluri. Dar muncim zi de zi, să creştem.

Sunt conştient că sunt un antrenor fără experienţă, nu vreau să par lipsit de respect faţă de suporteri, dar abia am început pe acest drum. Mi se pare un pic ciudat! Sunt contestaţi antrenori mari, cum ar fi Sarri. Nu mă deranjează faptul că mi-au strigat demisia. Face parte din joc, n-o să fie ultima dată. Sunt reacţii absolut normale ale suporterilor„, a spus Bogdan Lobonț la DigiSport.

La Colentina, Gavra (31′, 78′), Goga (43′, 49′), Pârvulescu (60′) și Hațiegan (90+2′) au marcat pentru U Cluj. Pentru Daco-Getica au înscris Stănescu (74′) și Călințaru (88′).

Gol Goga

U Cluj face spectacol în Colentina. Goga a marcat o bijuterie de gol —>> https://bit.ly/2D50Vtf

Publicată de Digi Sport pe Marţi, 9 aprilie 2019