Liviu Ciobotariu VREA SĂ SCRIE ISTORIE! ”Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet ca fiind primii!”

FC Botoșani va încerca să scrie istorie în meciul cu FCSB. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu nu a câștigat niciodată o partidă împotriva roș-albaștrilor. 

Antrenorul moldovenilor a explicat la conferința de presă simpatia pe care o poartă pentru Dinamo, cât de mult își doresc jucătorii victoria cu formația din capitală și cum vor avea de gând să câștige meciul care se anunță unul extrem de complicat.

”Toate lumea ştie, nu pot să ascund faptul că simpatizez cu Dinamo! Este un lucru normal, pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo. Deci… Se cunoaşte simpatia mea faţă de Dinamo. Este clar că între Dinamo şi FCSB este o rivalitate de foarte mult timp. Acum eu sunt la FC Botoşani, îmi doresc atât eu, cât şi jucătorii să câştigăm, în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru că nu am reuşit să câştigăm niciodată contra lor. Putem intra, dacă vreţi, în istorie, nu numai eu, ci şi jucătorii. Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet ca fiind cei care au reuşit prima victorie cu FCSB.” a declarat Ciobotariu la conferința de presă.

Tehnicianul a mai explicat și cum va avea de gând să abordeze partida cu FCSB, dar și cum se motivează jucătorii săi. Fiecare jucător este conştient de miza jocului. Când întâlneşte echipe de top,şi trebuie să recunoaştem că FCSB este o echipă de top, jucătorul se automotivează, îşi doreşte să dea cel mai bun randament. Este normal. Toţi fotbaliştii îşi doresc să câştige împotriva echipelor mari, în special jucând acasă, unde sper să avem susţinerea suporterilor. Ne dorim foarte mult, dar va fi un meci foarte greu. Trebuie să fim foarte bine organizaţi, să facem cât mai puţine greşeli, pentru că, în momentul în care joci cu o echipă de talia FCSB, orice greşeală te costă şi este greu de remontat.” a mai spus Ciobotariu.

În cele 11 meciuri disputate până acum, moldovenii au reușit doar două remize, ultima fiind în turul actualului campionat, scor 2-2. Partida FC Botoșani – FCSB este programată duminică, de la ora 20.00.

Citește și FC Botoșani amenință FCSB: “Mergem la victorie ca la Podul Înalt”

 

Spynews.ro