Liviu Ciobotariu, dat afară de la Hermannstadt! Aventură scurtă pentru antrenorul român la Sibiu

Liviu Ciobotariu a fost demis de la Hermannstadt în urma rezultatelor slabe pe care le-a avut de când a preluat echipa la începutul acestui an.

Doar două luni a rezistat Ciobotariu pe banca echipei care a fost condusă până la jumătatea lunii ianuarie de către spaniolul Ruben Albes.

Liviu Ciobotariu

Anunţul despărţirii de către antrenorul român a fost făcut de către cei de la Hermannstadt, printr-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook.

Mulțumim, Liviu Ciobotariu!

A.F.C.Hermannstadt și antrenorul Liviu Ciobotariu au reziliat astăzi înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Fostul fundaș central al Generației de Aur a fotbalului românesc a preluat banca tehnică după primul meci din returul sezonului regulat.

ciobotariu

Cu Liviu Ciobotariu în calitate de antrenor principal, FCH a obținut o victorie, 5 rezultate de egalitate și 6 înfrângeri, ocupând în prezent locul 15 în clasamentul Ligii I.

Alături de Liviu Ciobotariu, și-au încetat relațiile contractuale și antrenorul secund, Adrian Iordache, dar și preparatorul fizic Lucian Păun. Vom reveni în perioada următoare cu precizări despre numirea unui nou antrenor principal și a eventualelor schimbări din staff. , apare în comunicatul dat de Hermannstadt.

În acest moment, Hermannstadt se află pe locul 15 în Liga 1, cu 23 de puncte adunate în cele 28 d meciuri disputate până acum în campionat.

FCSB Hermannstadt2

Citeşte şi Dinamo se mai și refuză! Atacantul dorit de “câini” a semnat cu FC Hermannstadt