RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Liverpool-Atletico, posibil factor în situația de criză din Anglia! „Meciul ar putea fi unul dintre evenimentele care au influenţat epidemia la Liverpool”

Matthew Ashton, directorul departamentului pentru sănătate publică, a criticat decizia de continuare a meciului dintre Liverpool și Atletico, de pe 11 martie.

Directorul departamentului pentru sănătate publică din Liverpool, Matthew Ashton, a declarat că sporirea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în oraşul englez ar putea fi influenţată şi de meciul disputat de FC Liverpool, pe Anfield, împotriva celor de la Atletico Madrid, în Liga Campionilor, pe 11 martie.

„Nu a fost o decizie bună să se joace meciul. Oamenii nu iau decizii proaste intenţionat, poate că Guvernul nu a luat destul de în serios epidemia. Chiar dacă nu vom şti niciodată, meciul ar putea fi unul dintre evenimentele care au influenţat epidemia la Liverpool”, a declarat Ashton, conform lefigaro.fr.

Pe un Anfield aproape plin, cu 52.267 de spectatori, Atletico a produs surpriza etapei și a eliminat-o pe Liverpool, deținătoarea trofeului UEFA Champions League, scor 2-3 pentru spanioli, după prelungiri.

Conform ultimului bilanţ oficial, în Regatul Unit se înregistrează 33.718 de contaminări şi 2.921 de morţi. În Liverpool sunt confirmate 400 de cazuri.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus | Sprijin pentru medici din partea Ministerului Tineretului şi Sportului

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare