UPDATE meciurile din sferturi:

Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Hermannstadt – FC Viitorul 

FK Csíkszereda Miercurea Ciuc- U Craiova

Dunărea Călărași – Astra Giurgiu

Sferturile de finală ale Cupei României se vor desfășura în zilele de 26, 27 și 28 februarie 2019, într-o singură manșă.

Casa Fotbalului găzduiește joi, 17 ianuarie, începând cu ora 11:30, tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2018-2019. În această fază a competiției s-au calificat 7 cluburi din Liga 1 și o echipă din Liga 3.

Tragerea la sorți a sferturilor de finală➡️ bit.ly/2AHMOJs

Publicată de Cupa României pe Joi, 17 ianuarie 2019

Jocurile din cadrul sferturilor se stabilesc prin tragere la sorți, conform regulamentului, echipele participante fiind următoarele:

1. U Craiova 1948 Club Sportiv SA
2. AFC Astra
3. FC Viitorul SA
4. AFC Hermannstadt
5. FC CFR 1907 Cluj SA
6. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
7. AFC Dunărea 2005 Călărași
8. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Se grupează echipele între ele (4 jocuri). Pentru jocurile din optimi, sferturi de finală şi semifinale echipele calificate vor fi repartizate în aceleaşi urne valorice ca şi în cadrul şaisprezecimilor, cu excepția prevederilor art.30, alin.5.1 din ROAF, tragerea la sorţi urmând să se efectueze în mod similar.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.