UPDATE 19:30: A mai rămas o zi până la debutul naționalei la Euro!

Înaintea duelului cu Croația, Mirel Rădoi a fost sincer și a subliniat cât de mult a ajutat naționala Academia lui Gică Hagi.

„E clar că fotbalul românesc depinde în mare măsură de strategia implementată de Viitorul. Trebuie să susținem acest gen de inițiativă, pentru că dă un nucleu foarte important naționalei. Așa se întâmplă și cu naționala Croației. Acolo e vorba de Dinamo Zagreb”, a spus Rădoi.

Selecționerul tineretului României speră ca fanii să joace un rol important la Euro: „Sperăm ca numărul mare de fani să aibă un efect pozitiv asupra noastră, să fie o atmosferă frumoasă și să ne poarte spre victorie. Poate interveni o situație foarte neplăcută pentru echipa noastră. Ne putem pierde echilibrul și concentrarea în anumite momente”.


Mirel Rădoi şi Ianis Hagi au fost prezenţi în faţa jurnaliştilor la conferinţa de presă organizată cu o seară înaintea debutului la EURO 2019. România va întâlni Croaţia în primul meci de la turneul final.

Mirel Rădoi și Ianis Hagi vorbesc înainte de debutul naționalei U21 la EURO! FORZA TRICOLORII! 👉 bit.ly/2FbSPjD 💙💛❤🔜 România 🇷🇴 – 🇭🇷 Croația, 18 iunie, ⏰19:30 📺 TVR 1 și 📻 Radio România Actualități

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 17 iunie 2019