VIDEO | FCSB a scăpat de ultimul loc în Liga 1! Victorie spectaculoasă cu Viitorul

UPDATE 22:56 S-a încheiat meciul! FCSB învinge Viitorul cu 2-1! Marcatori: Adi Popa (38′), Gnohere (65′) / Gabi Iancu (45+1′).

UPDATE 22:50 Încă o șansă de gol pentru FCSB! Florinel Coman a primit mingea într-o poziție foarte bună, dar nu a avut precizie în șut.

UPDATE 22:40 Ocazie uriașă pentru FCSB! Gnohere a scăpat singur cu portarul Căbuz și a șutat în bară, în urma unui contraatac al ‘roș-albaștrilor’. Țîru a comis din nou o gafă mare.

UPDATE 22:27 GOL pentru FCSB! 2-1! Gnohere profită de greșeala lui Țîru și trimite mingea cu capul în poartă.

UPDATE 22:22 Ocazie mare pentru Viitorul! Rivaldinho a scăpat singur în banda stângă, dar a șutat slab, iar portarul Bălgrădean a respins mingea.

UPDATE 22:15 Contraatac devastator al Viitorului! Gabi Iancu a înscris elegant, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

UPDATE 22:05 A început repriza a doua! Două schimbări la FCSB: au intrat Moutinho și Gnohere, au ieșit Panțîru și Hora.

UPDATE 21:55 S-a încheiat prima repriză! 1-1 este scorul, după reușitele lui Adi Popa (38′) și Gabi Iancu (45+1′). Vînă a ratat un penalty în minutul 18.

UPDATE 21:50 GOL pentru Viitorul! 1-1! Rivaldinho a dat o pasă foarte bună, Gabi Iancu a scăpat singur cu portarul și a finalizat fără emoții.

UPDATE 21:42 GOL pentru FCSB! 1-0! Gafe în lanț în apărarea Viitorului, iar Adi Popa a înscris primul gol după revenirea la FCSB.

UPDATE 21:34 Schimbare la Viitorul! Ganea a părăsit terenul, iar Ciobanu i-a luat locul.

UPDATE 21:24 Ionuț Vînă a ratat lovitura de la 11 metri! Portarul Căbuz a ghicit colțul spre care a șutat fostul mijlocaș al Viitorului.

UPDATE 21:22 Penalty pentru FCSB! Ioan Hora a căzut în careu după un duel cu Paul Iacob, iar arbitrul a dat penalty.

UPDATE 21:20 Ocazie mare pentru FCSB! Florinel Coman a centrat perfect în careu pentru Adi Popa, care a lovit mingea greșit.

UPDATE 21:14 Ocazie pentru FCSB! Florinel Coman a șutat din careu, dar portarul Căbuz a reținut mingea.

UPDATE 21:00 A început meciul de la Pitești.

UPDATE 20:30 Cuplu inedit de fundași centrali la FCSB: Pintilii (mijlocaș central), Soiledis (fundaș stânga).

UPDATE 20:15 Iată echipele de start. Hora revine în primul ’11’ al FCSB, după accidentare.

#liga1 #etapa8 #fcsbviitorulAceasta este echipa de start a FCSB din partida FCSB – FC Viitorul, care va începe la 21:05, în direct la Digi Sport, Telekom Sport și LookPlus & LookSport.

Publicată de FCSB pe Duminică, 1 septembrie 2019

Game time! 🔵⚫️Acesta este primul 11 🆚 FCSB#ViitorulSuntemNoi

Publicată de Viitorul FC pe Duminică, 1 septembrie 2019


De la ora 21:00, FCSB și Viitorul se întâlnesc în cel mai așteptat meci al etapei a 8-a din Liga 1.

Aflată pe ultimul loc, FCSB nu își mai permite încă un pas greșit, iar Bogdan Vintilă și-a avertizat elevii: “Primul nostru obiectiv este să ne batem pentru play-off. Mai am meciul de mâine seară în care voi evalua jucătorii, apoi vom lua deciziile în ceea ce privește jucătorii care vor pleca. Trebuie să punem mâna la muncă și să mai ridicăm coatele la finalul anului”.

De cealaltă parte, cei de la Viitorul știu că meciul cu FCSB va fi unul foarte greu.

“Ei sunt într-un moment mai puțin bun, dar asta nu contează. Important e să știm că întâlnim un lot foarte valoros, capabil să joace un fotbal foarte bun. Noi trebuie să facem un meci foarte mare, așa cum am făcut și ultima dată la București. Trebuie să-i punem în criză de spațiu și timp, nu trebuie să le dăm timp de gândire, iar noi doar așa avem șanse să scoatem un rezultat pozitiv”, a spus Gică Hagi.