VIDEO BLOG | Încă o victorie pentru FCSB! Pe ce loc au ajuns roș-albaștrii în Liga 1

Finalul meciului. FCSB – Sepsi 2-1.

Min. 90+4: BARĂ FCSB! Man a scăpat pe contraatac, însă trimite în bară la ultima fază a meciului.

Min. 90+3: GOL ANULAT FCSB! Sepsi atacă și cu portarul, gazdele pleacă pe contraatac, însă greșesc incredibil și golul lui Coman este anulat pentru ofsaid.

Min. 69: OCAZIE SEPSI! Karanovic trimite puțin pe lângă poartă din afara careului.

Min. 60: GOL FCSB! Roș-albaștrii revin spectaculos! Coman are o acțiune frumoasă și îi pasează decisiv lui Tănase, care înscrie din fața porții.

Min. 56: GOL FCSB! Gnohere înscrie dintr-un penalty scos de Tănase.

INFO: Meciul este urmărit de la tribuna oficială de Alexandru Boc, Ilie Năstase sau Viorel Păunescu.

Min. 27: GOL SEPSI! Karanovic dă lovitura și deschide scorul cu un lob. Cristea încearcă să salveze de pe linia porții, dar nu poate evita golul.

Min. 17: OCAZIE MARE FCSB! Coman preia excelent și trage bine din careu, puțin pe lângă poartă. Meci foarte bun pe Arena Națională.

Min. 15: OCAZIE MARE SEPSI! Karanovic rămâne în poziție regulamentară, însă ratează o șansă imensă din poziție foarte bună.

Min. 11: OCAZIE FCSB! Coman rămâne singur cu portarul, nu-l vede pe Gnohere, însă starul gazdelor trimite pe lângă poartă.

Min. 10: OCAZIE SEPSI! Fulop trage bine de la distanță, însă Bălgrădean respinge în corner

UPDATE 21:00: Începe meciul FCSB – Sepsi.

De la ora 21:00, FCSB și Sepsi se întâlnesc în etapa a 15-a din Liga 1.

Tănase și Planic revin în formula de start după ce au fost suspendați, iar Vintilă începe cu trei atacanți: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Popescu, Tănase – Popa, Gnohere, Coman.

Sepsi: Niczuly – Kilyen, Barisic, Bouhenna, Konongo – Andrezly, Velev, Vașvari, Ștefănescu – I. Fulop – Karanovic

“Sepsi arată că este o echipă echilibrată, care nu riscă. Nu îmi este teamă, eu vreau să merg şi să câştig. Orice este posibil în fotbal, dar vom câştiga, pentru că am încredere în jucătorii mei. Eu nu ştiu dacă ei joacă la egal. Trebuie să câştigăm”, a declarat Bogdan Argeş Vintilă, la conferința de presă.

Spynews.ro