LIVE VIDEO BLOG | FCSB – Hermannstadt 3-0. Prima victorie pentru Teja!

Final de meci. Mihai Teja obține prima victorie de când a ajuns la FCSB.

Min. 90+2: GOOOOL FCSB! Primul gol al sezonului pentru Teixeira. Portughezul înscrie din fața porții al treilea gol al gazdelor, însă scorul poate că e puțin cam dur pentru oaspeți.

Min. 79: OCAZIE HERMANNSTADT! Apărarea roș-albaștrilor dă semne de slăbiciune, iar Moreira e aproape și el de gol, printr-o lovitură de cap.

Min. 78: Intră pe teren și Gnohere, iese Hora.

Min. 72: OCAZIE HERMANNSTADT! Dandea trimite periculos cu capul după un corner, însă balonul nu e pe spațiul porții. Pe maringea terenului, Miriuță mai speră într-o revenire spectaculoasă.

INFO: Hermannstadt a avut o perioadă bună, însă FCSB a pus iar stăpânire de joc. Chiar dacă nu mai domină clar, roș-albaștrii îi țin pe sibieni departe de poartă.

Min. 59: OCAZIE HERMANNSTADT! Jazvic rămâne în poziție bună în careu, dar șutul său violent nu prinde cadrul porții.

Min. 55: Schimbare FCSB: iese Matei și intră veteranul Teixeira.

Două schimbări la pauză: la FCSB iese Pintilii și intră Planic, în timp ce Miriuță îl trimite pe Petrescu în locul lui Offenbacher.

Începe repriza secundă

Finalul primei reprize

Min. 39: OCAZIE FCSB! Tănase a avut o acțiune frumoasă și a fost aproape de gol, însă șutul său a lovit plasa laterală.

Min. 30: Hermannstadt a prins curaj, iar Dandea are o reluare frumoasă, puțin peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 17: GOOOOL FCSB! Benzar trimite în fața porții, iar Horia înscrie pentru 2-0 din careu.

INFO: FCSB domină tactic întâlnirea cu Hermannstadt, iar Vasile Miriuță se agită la marginea terenului și încearcă să rezolve din mers problemele din jocul oaspeților.

Min. 4: GOOOL FCSB! Man trimite în fața porții, iar Dâlbea își introduce balonul în proprie poartă, de lângă Tănase.

Min. 1: Începe meciul dintre FCSB și Hermannstadt.

UPDATE 19:58: Arena Națională este aproape goală, cu doar câteva minute înaintea fluierului de start. În jur de 2.000 de oameni sunt pe cel mai mare stadion al țării.

UPDATE 19:15: Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, M. Bălaşa, I. Filip, J. Morais – M. Pintilii (C), F. Matei – D. Man, F. Tănase, F. Coman – Hora

Rezerve: A. Vlad – Gnohere, Planic, Rusescu, Stoian, M. Roman, Teixeira.
Antrenor: Mihai Teja

Hermannstadt: Căbuz – Tătar, Dandea, Dâlbea (C), I. Stoica, S. Popovici – Offenbacher, Pedro Moreira, Dumitriu – Blănaru, Jazvic

Rezerve: Ciorgovean – Pîrvulescu, Mijuskovic, Acsinte, Pamfile, Petrescu, Lendric.

Antrenor: Vasile Miriuţă

#liga1 #etapa23 #fcsbhermannstadt Acestea sunt echipele trimise in teren de cei doi antrenori la partida care va incepe la 20:00, in direct la Digi Sport, Telekom Sport si Look Sport.

Publicată de FCSB pe Luni, 11 februarie 2019

De la ora 20:00, FCSB o întâlnește pe Hermannstadt, pe Arena Națională, în ultimul meci al etapei cu numărul 23 din Liga 1. Meciul este LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net!

În cazul unui succes, echipa lui Teja se apropie la doar 3 puncte de CFR.

#liga1 #etapa23 #fcsbhermannstadt – casele de bilete sunt deschise intre 10:00 si 20:00Va asteptam alaturi de noi!

Publicată de FCSB pe Luni, 11 februarie 2019

“Cu Steaua orice echipă încearcă să se autodepășească. Recunosc că nu am avut un start extraordinar, la Călărași. Dar am încredere în echipa mea, în munca pe care o depunem. Cu siguranță, ușor-ușor o să se vadă lucrurile pe care le facem la antrenament. Nu e ușor din prima să faci o echipă care să joace extraordinar.

Toate meciurile sunt importante. La Steaua trebuie să fii pe primul loc, să câștigi fiecare meci. Este o presiune pozitivă, pentru că trebuie să fii cel mai bun. Suntem destul de liniştiţi. Patronul a zis că o să mă lase să decid, să îmi fac treaba. Este o echipă privată Steaua şi este normal atunci când e supărat să critice anumite lucruri care nu merg bine”, a spus Mihai Teja, înaintea partidei.

Cu șanse să prindă play-off-ul, Hermannstadt a produs surpriza în etapa trecută și a remizat cu CFR, scor 1-1.

Spynews.ro