FINAL DE PARTIDĂ! CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0.  CFR se distanțează la 4 puncte de Craiova și este la trei puncte de Viitorul, care joacă mâine cu Academica Clinceni. La CFR, Deac nu a jucat deloc, iar Djokovic, Păun și Omrani au intrat din postura de rezerve.

Min 82: Schimbare la CFR: Iese Pereira, intră Djokovic.

 Min 78: GOOOL CFR! Campioana se desprinde, după golul lui Omrani! Francezul reia în plasă, de la 10 metri, o minge respinsă în față de Pigliacelli. CFR Cluj – Craiova 2-0.

Min 72: Schimbare la CFR: Iese Traore, chiar marcatorul golului, intră Omrani.

Min 70: GOOOL CFR! Traore primește mingea la 16 metri, îl driblează scurt pe Kelic și șutează impecabil, la colțul lung! Traore este la primul gol de la revenirea în România. Faza a plecat de la o pasă greșită a lui Acka interceptată de Păun. CFR – Craiova 1-0!

Min 65: A doua schimbare la Craiova. Iese Bălașa, care avea cartonaș galben, intră Kelic.

Min 55: Schimbare la Craiova. iese Mihăilă, intră Fortes.

Min 45+1: Final de primă repriză. CFR Cluj – Craiova 0-0

Min 37: Șut frumos reușit de Păun, cu stângul, de la 30 de metri. Pigliacelii reține.

Min 27: Schimbare la CFR. Dan Petrescu îl scoate repede pe Itu, unul dintre jucătorii U21. Intră Păun.

Min 24: Ocazie uriașă pentru CFR! După un atac prelungit al clujenilor, mingea este respinsă până la Hoban care trimite din prima, violent, cu exteriorul, de la marginea careului mare, pe lângă poartă.

Min 22: Mățel recuperează o minge la 20 de metri de poarta adversă și șutează impecabil, cu stângul, în plasă. Radu Petrescu oprise însă jocul cu o fracțiune de secundă mai devreme, pentru un henț comis de jucătorul Craiovei.

Min 10: Greșeală în defensiva Craiovei! Mingea ajunge la Susic, la 16 metri, iar fundașul dreapta al clujenilor ratează total execuția, cu piciorul stâng, trimițând mult peste poartă.

Min 8: Prima fază periculoasă aparține Craiovei. Zakaric șutează puternic, din unghi, mingea trece peste poarta lui Arlauskis. Oltenii au început mai bine.

Min 1: A început partida.

UPDATE 19.58: ECHIPELE DE START

CFR: Arlauskis – Susic, Boli, Vinicius, Camora – Itu, Hoban, Culio – Costache, Traore, M. Pereira
Rezerve: J. Fernandez, Pașcanu, Djokovic, Păun, Golofca, Petrila, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Mățel, Cicâldău, Cosic – Zakaric, Ivan, Mihăilă.
Rezerve: L. Popescu, Kelic, Cosici, Șt. Vlădoiu, Zakarici, Bărbuț, Fortes
Antrenor: Victor Pițurcă

CFR Cluj – Universitatea Craiova este meci pentru primul loc! Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct. 

Dacă se vor impune, oltenii trec pe primul loc în Liga I, cel puțin până la meciul Viitorului cu Academica Clinceni, de mâine.

Ambele echipe vin după rezultate nefavorabile în ultima etapă. CFR Cluj a pierdut în fața Viitorului cu scorul de 1-3, în deplasare, iar oltenii au remizat acasă cu Poli Iași.

Declarații înainte de meci: 

Craiova e mult mai puternică cu jucătorii pe care i-au adus de când a venit Pițurcă. În atac sunt mai puternici, cu Fotres, Koljic, care a revenit după accidentare, și Ivan.

Experiența lui Puțircă e importantă, va fi un meci pe muchie de cuțit, victorie la un gol sau un rezultat de egalitate.

Cred că e prima dată când mă întâlnec cu Pițurcă ca adversar. Dar importanți sunt jucătorii, nu antrenorii„, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

„Ne-am pregătit bine şi mergem numai pentru victorie. Ne-am luat nişte măsuri, dar este un joc ca toate celelalte, nu e atât de important ca şi cum ar fi în playoff. Eu am stilul meu, Dan Petrescu are stilul lui” – a spus Piţurcă la conferinţa de presă premergătoare duelului din Gruia.

ECHIPELE PROBABILE: 

CFR: Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Djokovici – Costache, Rondon, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Ivanov, Cicâldău, Mateiu – Baiaram, A. Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă