RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Acasă Echipa ta LIVE VIDEO BLOG | Câini fără stăpân! Dinamo, învinsă și la Iași!

LIVE VIDEO BLOG | Câini fără stăpân! Dinamo, învinsă și la Iași!

Min 90+3: Final de partidă! Poli Iași se impune cu scorul de 2-0, după un meci perfect făcut de elevii lui Mihai Teja! Poli a adunat 11 puncte din 15 posibile și urcă, temporar, pe primul loc în Liga I. Dinamo rămâne cu punctele câștigate din jocul cu Academica Clinceni și are patru înfrângeri în cinci etape!

Min 56: Dinamo ajunge greu în careul advers. Bru șutează bine de la mare distanță, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min 51: Ocazie imensă la poarta lui Dinamo! Platini, intrat la pauză, este lansat ideal de Cristea, îl driblează pe portarul Straton, dar Sin intervine salvator, reușind să împingă mingea exact când atacantul Iașiului se pregătea să șuteze pentru 3-0!

Final de primă repriză. Poli Iași – Dinamo 2-0

Min 37: Dinamo încearcă să riposteze. Șutul lui Popa este apărat de Rusu

Min 31: GOOOL POLI IAȘI! Apărarea dinamovistă este făcută din nou mat! Hațiegan centrează pe jos în fața porții, iar HORȘIA pune latul pentru 2-0! Faza a plecat de la greșeala fundașului stânga dinamovist Sin care, după un dribling în banda stângă, a pierdut mingea la 30 de metri de propria poartă. 

Min 22: GOOOOL POLI IAȘI! Cristea centrează perfect din lovitură liberă, iar BREEVELD reia cu capul în plasă!

Min 6: Ocazie mare Poli Iași! Cristea reia cu capul, iar mingea se duce în bara din stânga lui Straton!

Min 1: A început meciul!

UPDATE 20.01: Echipele de start: 

Poli Iași: Rusu – Gallego, C. Frăsinescu, Diallo, A. Radu – Breeveld, Loshaj – Hațiegan, Passaglia, Horșia – A. Cristea
Rezerve: Cobrea, A. Bălan, Danale, Teixeira, Soares, Chelaru, Albis

Dinamo: Straton – Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin – Sorescu, Răuță, Bru, Mihaiu – D. Popa, Montini
Rezerve: Piscitelli, R. Grigore, M. Popescu, I. Șerban, Moldoveanu, G. Crețu, Lazăr

Dinamo joacă, de la ora 21.00, cu Poli Iași, echipă neînvinsă după patru etape.

Poli Iași are 8 puncte, după două victorii și tot atâtea remize. Echipa lui Mihai Teja are un singur gol primit în patru partide, fiind echipa care stă cel mai bine la acest capitol.

Întâlni un adversar cu nume, cu istorie. Venim după un meci în care n-am etalat cel mai bun fotbal. Putem mai mult. Îmi doresc să luăm trei puncte, jucăm acasă și sper ca atmosfera să fie frumoasă“, a spus Mihai Teja la conferința de presă

.

Față de Poli Iași, Dinamo e la polul opus. Echipa din Ștefan cel mare are o singură victorie (4-2 în etapa trecută cu nou promovata Academica Clinceni), după trei eșecuri la rând în care nu reușise să înscrie niciun gol.

Dinamo a primit 10 goluri în patru etape.

Ne aşteptă un meci dificil împotriva unei echipe care are un start de campionat mai bun, în sensul că are două victorii, o echipă bine organizată, cu cea mai bună apărare după primele patru etape. Dar băieţii sunt pregătiţi şi sperăm că vom face un joc bun. Jucătorii sunt receptivi, înţeleg că sunt la Dinamo şi ce se cere la Dinamo, dar acum au mai multă încredere în ei după victoria cu Clinceni. Avem nevoie de un rezultat bun, ca după un start ratat să mergem mai departe cu încredere.

Vorbim zilnic cu domnul Neagoe, chiar şi ieri a fost la antrenament, a intrat puţin şi pe teren pentru că nu se poate abţine. A vorbit cu băieţii, le-a spus si ce le cere pentru acest meci. Este puternic, chiar glumeam cu el şi îi spuneam că acum este nou-nouţ, cu 0 km, dar trebuie să mai treacă o perioadă, poate o săptămână, două până o să revină“, a spus antrenorul Sebastian Moga..