UPDATE 19:52 S-a încheiat meciul! 4-0! Înfrângere rușinoasă pentru Petrolul la Cluj, după o primă repriză în care ploieștenii au dominat.

Au înscris pentru ‘U’ Cluj: Gavra (51′), Florescu (76′ – penalty), Taub (85′), Burghele (90+1′).

Clasamentul Ligii a 2-a

UPDATE 19:50 GOL pentru ‘U’ Cluj! 4-0! Burghele a înscris în minutul 90+1, profitând de gafele mari din apărarea ‘lupilor galbeni’.

UPDATE 19:45 GOL pentru U Cluj! 3-0! Taub a înscris, din pasa lui Pârvulescu. Flavius Stoican este dezolat în tribune.

UPDATE 19:38 Debut într-un moment nefericit pentru Hamza Younes la Petrolul! Tunisianul a fost introdus pe teren în locul lui Blănaru.

UPDATE 19:37 Misiune aproape imposibilă pentru Petrolul! Căpitanul Laurențiu Marinescu a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault dur la centrul terenului.

UPDATE 19:35 GOL pentru ‘U’ Cluj! 2-0! George Florescu a transformat lovitura de la 11 metri.

Penalty pentru "U" Cluj în meciul cu Petrolul Ploiești, transformat de Florescu și "studenții" au înscris pentru 2-0.Banca Petrolului a fost nemulțumită, iar arbitrul l-a eliminat pe antrenorul Flavius Stoican.

Publicată de Sport de Cluj pe Vineri, 20 septembrie 2019

UPDATE 19:32 Antrenorul Petrolului, Flavius Stoican, a fost trimis în tribune, pentru proteste. Stoican este foarte nervos și vrea să scoată echipa de pe teren. Jocul a fost întrerupt.

UPDATE 19:31 Penalty pentru ‘U’ Cluj! Marinescu l-a împins pe Rafa Miranda în careu.

UPDATE 19:30 O mare parte din galeria Petrolului a ajuns abia acum la stadionul din Cluj.

UPDATE 19:25 Ocazie mare pentru ‘U’ Cluj! Taub a scăpat singur cu portarul, în partea stângă, dar Cezar Lungu a avut o intervenție excelentă.

UPDATE 19:10 GOL pentru ‘U’ Cluj! 1-0! A înscris Gavra, la primul șut pe poartă al ardelenilor.

UPDATE 19:03 A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

UPDATE 18:50 S-a încheiat prima repriză! 0-0! Petrolul a jucat mai bine și și-a creat câteva ocazii importante.

UPDATE 18:36 Ocazie pentru Petrolul! Manolache a centrat bine pentru Blănaru, dar atacantul a lovit mingea defectuos.

UPDATE 18:16 Petrolul putea să primească penalty! Florescu a atins mingea cu mâna în careu, dar arbitrul Lucian Rusandu a lăsat jocul să continue.

UPDATE 18:11 Prima înlocuire la Petrolul! S-a accidentat fundașul stânga Țicu și a fost înlocuit cu Manolache.

UPDATE 18:05 Ocazie uriașă pentru Petrolul! Blănaru a primit o pasă excelentă în careu, fiind singur cu portarul, dar a șutat slab și Dur-Bozoancă a respins mingea.

UPDATE 18:01 A început meciul! Sunt puțini spectatori în tribunele arenei din Cluj.

UPDATE 17:50 Sunt 15 grade Celsius la Cluj-Napoca în acest moment, dar soarele nu a dispărut.

Cam frig la Cluj – Baietii sunt la incalzire 🙂

Publicată de Muzeul FC Petrolul Ploiesti pe Vineri, 20 septembrie 2019

UPDATE 17:27 Iată echipele de start:

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Vineri, 20 septembrie 2019

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Vineri, 20 septembrie 2019

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Vineri, 20 septembrie 2019

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Vineri, 20 septembrie 2019


Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se înfruntă în această seară într-un meci al orgoliilor și al nevoii de puncte în Liga a 2-a. Niciuna dintre echipe nu este mulțumită de evoluțiile din acest debut de sezon, dar ardelenii ocupă penultimul loc în clasament.

‘U’ Cluj are patru înfrângeri consecutive și a strâns doar trei puncte din șase meciuri.

Antrenorul Adrian Falub a recunoscut că este o situaţie disperată pentru clujeni și a acuzat managementul defectuos din ultima perioadă.

Consider că putem să facem lucruri bune în continuare, ţinând cont că avem o stabilitate financiară cum nu a existat niciodată aici. Problemele noastre sunt, însă, în plan sportiv. În primul rând, s-a dovedit că o infuzie de jucători străini de club sau străini de România nu este benefică!

Situaţia noastră este puţin disperată, deoarece nu avem puncte. Înainte să ajung aici, au plecat anumiţi jucători şi nu înţeleg de ce. Numeric, astăzi suferim, am 14 jucători la antrenament!

Am fi ridicoli să vorbim despre promovare, când noi avem cinci înfrângeri din şase meciuri. Trebuie să acumulăm puncte, iar din iarnă să ne facem alte planuri. Prioritar este să ieşim din criză, nu să ne gândim la promovare! Asta nu înseamnă, însă, că renunţăm la acest obiectiv„, a spus Falub la conferința de presă.

🎤 Adrian Falub a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă de aproape o oră, organizată la Cluj Arena, situația la…

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Miercuri, 18 septembrie 2019

Nici la Petrolul nu este situația tocmai bună. După remiza neașteptată cu Sportul Snagov, Consiliul Director al clubului a decis să blocheze salariile jucătorilor până când echipa se apropie de obiectivul setat la începutului sezonului, podiumul Ligii a 2-a.

Deși Flavius Stoican este sub presiune, o victorie astăzi și un succes în partida restantă cu Csikszereda Miercurea Ciuc i-ar readuce pe ‘lupii galbeni’ în zona promovării.

Flavius Stoican a optat pentru un lot de 20 de jucători, în care nu se regăsesc Ionuț Cioinac, suspendat după cartonașul roșu văzut în etapa trecută, Walace da Silva, Mădălin Mihăescu și Bogdan Gavrilă, toți trei accidentați.

Va fi, în schimb, apt de joc atacantul tunisian Hamza Younes, situația sa fiind rezolvată pe parcursul acestei săptămâni, așa încât fostul golgheter al Petrolului ar putea redebuta, cu această ocazie, în tricoul „galben-albaștrilor”.