VIDEO BLOG | REAL pierde la Moscova. SCANDAL pe final cu HAȚEGAN. Surpriză la MUNCHEN și SCORUL SERII la Roma

UPDATE 23:58: Real pierde în cele din urmă la Moscova, 0-1. A rămas 1-1 și la Munchen, între Bayern și Ajax, în timp ce scorul serii a fost reușit de Roma, care a învins-o clar pe Plzen, scor 5-0.

Justin Kluivert, fiul legendarului Patrick Kluivert, a înscris la debutul în UCL.

A fost un final plin de tensiune la Moscova, după ce Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe portarul Akinfeev, care a văzut două cartonașe galbene în doar câteva secunde.

Final de primă repriză în cele 6 meciuri care se joacă în UCL!

Surprizele nu lipsesc: Bayern a fost egalată de Ajax, Real e în continuare condusă la Moscova, iar Șahtior are 1-0 cu Lyon.

UPDATE 22:05: E spectacol total în Liga Campionilor. După 7 minute, nu s-a marcat doar în Franța, în meciul dintre Lyon și Șahtior. Meciul dintre United și Valencia nu a început, deoarece oamenii lui Mourinho au întârziat la stadion 🙂

Benfica o conduce cu 1-0 pe AEK Atena, Bayern a deschis scorul cu Ajax, iar ȚSKA, respectiv Roma, le conduc pe Real și Plzen.

UPDATE 22:00: Ce surpriză la Moscova !!! ȚSKA începe perfect și marchează încă din minutul 2, prin Vlasic, după eroarea lui Kroos.

Au început celelalte 6 meciuri din UCL:

UPDATE 21:45: Manchester City o învinge pe final pe Hoffenheim cu 2-1, după golul din minutul 87 înscris de David Silva.

La Torino, Juventus se impune cu 3-0 în fața celor de la Young Boys, după o triplă semnată de Dybala.

PAUZĂ! Hoffenheim – City 1-1 și Juventus – Young Boys 2-0.

UPDATE 20:10: Primul gol al serii de UCL e reușit de Belfodil (Hoffenheim), chiar în primul minut. Augero egalează însă imediat pentru City și e 1-1. Super meci în Germania.

UPDATE 19:55: Încep primele două meciuri din Ligă: Juve – Young Boys și Hoffenheim – City.

UPDATE 19:30: Starurile trimise de Guardiola cu Hoffenheim:

UPDATE 19:25: Cum arată echipa lui Juventus cu Young Boys:

Super meciurile din Liga Campionilor revin în această săptămână!

Azi, de la ora 19:55, Manchester City joacă în Germania cu Hoffenheim, în timp ce Juventus, fără Ronaldo, o întâlnește pe Young Boys Berna, campioana Elveției.

De la ora 22:00, marele meci se joacă pe Old Trafford, acolo unde Manchester United va da peste Valencia.

Programul de marți și miercuri în UCL: