LIVE VIDEO BLOG | FCSB învinge din nou Milsami și merge în turul 2! Roș-albaștrii vor întâlni Alashkert!

Min 90+3: FCSB câștigă cu 2-1 la Orhei și se califică în turul al doilea preliminar al Europa League. În tur, roș-albaștrii au câștigat cu 2-0. Echipa antrenată de Bogdan Andone va juca împotriva grupării armene Alashkert. 

Min 85: Milsami aproape de egalare! A. Antoniuc trimite în bară! Mingea sare la Crăciun, care șutează peste poartă!

Min 82: Roman iese accidentat, iar FCSB joacă în inferioritate.

Min 72: A treia schimbare la FCSB. Iese Tănase, intră Ov. Popescu.

Min 68: Bară FCSB! Abia intrat pe teren, Robert Ion a fost și el aproape de gol la debutul în Europa!

Min 64: A doua schimbare la FCSB. Intră Robert Ion și iese Man.

Min 60: Ocazie mare pentru Milsami! FCSB stă iarăși rău pe fază fixă. Mingea ajunge la Maxim Antoniuc, însă atacantul moldovenilor e lipsit de reacție, deși se afla în poziție ideală.

min 59: Schimbare la FCSB, Iese Coman, intră Hora.

Min 47: GOL Milsami! FCSB ia gol din fază fixă. Stână trimite în careu din lovitură liberă, Belu sare pe sub minge, iar Bolohan înscrie din unghi, pentru 1-2. 

Min 46: A început repriza a doua. 

Min 45: Final de primă repriză. FCSB conduce cu 2-0 la Orhei.

Min 42: GOOOOL FCSB!!! Oaidă înscrie primul său gol pentru FCSB, din pasa lui Dumitru! Faza a fost inițiată de Florinel Coman.

Min 40: Man este cel mai periculos jucător la FCSB. Trimite peste poartă, din interiorul careului, dintre doi adversari. Ocazie importantă pentru FCSB!

Min 30: Ocazie mare Milsami! Alexandru Antoniuc șutează de la mare distanță, iar Vlad scapă mingea în față. Apoi Maxim Antoniuc îl ia la țintă pe portarul FCSB din câțiva metri!

Min 24: Ocazie mare FCSB! Man șutează frumos, cu stângul, cu efect, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min 20: FCSB controlează jocul fără probleme. Milsami nu pare a avea forța să producă o surpriză. Roș-albaștrii sunt destul de relaxați.

Min 4: GOOOOL FCSB! Cristian Dumitru a deschis scorul cu un șut din centrul careului, după o recentrare a lui Oaidă! Început perfect pentru roș-albaștri și pentru tânărul fotbalist de la FCSB, care are numai 17 ani, fiind debutant în cupele europene!

UPDATE 20.00: A început meciul!

UPDATE 18.50: Roș-albaștrii au ajuns la stadion

UPDATE 18.45: Echipa de start a FCSB: Cristi Dumitru, jucător împrumutat sezonul trecut la Clinceni, este titular.

FCSB este la un pas de calificarea în turul 2 al Europa League. Roș-albaștrii au câștigat cu 2-0 prima manșă a dublei cu Milsami și, în mod normal, nu este loc de surpriză, în această seară. 

FCSB a deplasat în Moldova 19 jucători, la care se adaugă Salomao și Moutinho, ultimele transferuri, dar fără drept de joc.

Roș-albaștrii nu se pot baza pe șapte dintre elevii lui Bogdan Andone: Bălașa și L. Filip sunt suspendați, iar Momcilovic, Al. Stan, Pintilii, Moruțan și Gnohere nu sunt disponibili din cauza accidentărilor.

Conferința de presă:

Echipele probabile:

Milsami: Chirinciuc – Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică – A. Antoniuc, Rusnac, Onică, Stână – Andronic, Nazar. Antrenor: Veaceslav Rusnac

FCSB: A. Vlad – Belu, Cristea, Planic, Roman – Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase – Man, Hora, Coman. Antrenor: Bogdan Andone

Imagini de la antrenamentul oficial:

Dacă trece de Milsami, FCSB va avea adversar ușor și în turul al doilea. Roș-albaștrii vor juca cu Alashkert (Armenia) sau Makedonija (Macedonia). În tur, armenii au câștigat cu 3-1.

Rezumatul meciului tur:

Spynews.ro