Litigiul dintre Gaz Metan și Dusan Uhrin Jr. s-a încheiat! Cine a avut câștig de cauză și despre ce sumă este vorba

Dusan Uhrin Jr. nu o mai antrenează pe Gaz Metan Mediaș din septembrie anul trecut, iar de atunci se judecă cu clubul de care s-a despărțit cu scandal.

Tot conflictul apărut între cele două părți a pornit de la o înregistrare ce conținea o discuție între antrenorul ceh și preşedintele clubului, Valentin Iordănescu. Înregistrarea ar fi fost făcută publică de tehnicianul în vârstă de 53 ani.

În urma acestui fapt, Valentin Iordănescu a încercat să scape de Dusan Uhrin. Anunțul suspendării contractului cu antrenorul ceh a fost făcut pe site-ul oficial al clubului medieșean.

Medias Bucurie scaled
FOTO:Valentin Macrea / Sport Pictures

După ce colaborarea s-a încheiat în acest mod, Dușan Uhrin a dorit să se răzbune pe fostul său club. Nu a acceptat să plece fără să primească și salariile restante de pe toată durata contractului.

Prin urmare, cehul i-a dat în judecată pe cei de la Gaz Metan și, conform ProSport, a câștigat litigiul. Clubul din Mediaș îi este dator acum antrenorului ceh cu aproximativ 70.000 euro, care nu a vrut să renunțe la absolut nimic în acest proces.

dusan uhrin

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Scandal după FC Botoșani – Gaz Metan 2-1: „Vrei să-i rupă nasul? Cine țipă mai tare, primește”