Gigi Becali a criticat dur echipa lui Mihai Teja după primul meci din 2019. Finanțatorul consideră că FCSB are nevoie de un portar și de doi fundași centrali.

‘Roș-albaștrii’ au remizat în deplasare cu Dunărea Călărași, scor 1-1, în etapa a 22-a din Liga 1.

Dennis Man (16′) și Ndiaye Mediop (30′) au înscris. Pe final, FCSB putea să câștige, dar Harlem Gnohere a ratat incredibil din câțiva metri.

FCSB poate să rămână la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Dunărea Călărași a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Nu sunt supărat, dar am ajuns la concluzia că în România nu avem fotbal. Jucăm un fotbal de circăreală. Dacă avem pretenții la campionat și nu batem pe Călărași, înseamnă că nu avem fotbal de calitate. Man are calitate, mai sunt vreo doi-trei, mai este Matei care are calitate. Noi avem nevoie acum de doi fundași centrali, de portar. Diferența au făcut-o portarii: Calancea e portar, al nostru nu e portar. Încerc să repar ce se poate.

Nu mă interesează ce a folosit Mihai Teja… nu m-am băgat, nu mă bag! Dacă eu făceam, eu îl scoteam pe Coman, nu pe Tănase. Dar nu pot să-i pun vină lui Teja. I-am zis acum <Mihai, să nu fii supărat, că n-ai cu cine să joci fotbal. Nu poți!>„, a spus Gigi Becali la DigiSport.