Liga a 2-a, dată peste cap de coronavirus! Anunțul Petrolului: “Mai sunt probleme cu aparatele. Repetăm testele”

Cinci jucători de Petrolul Ploieşti au fost depistaţi pozitiv la COVID-19, iar play-off-ul din Liga a 2-a este în pericol. Directorul sportiv al ‘lupilor galbeni’, Costel Lazăr, a declarat că testele vor fi repetate, fiind considerate neconcludente.

Dacă aceste cazuri vor fi confirmate, Petrolul va înceta antrenamentele, iar jucătorii vor intra în izolare timp de 14 zile. Prin urmare, ploieștenii riscă să rateze primele două meciuri din play-off, cu UTA Arad (4 iulie) și Rapid (11 iulie).

clasament liga 2

Repetăm testele, pentru că unele dintre ele nu sunt concludente. Nominal nu vă pot spune nimic, dar ca număr, da, e vorba de 5 fotbalişti. Le repetăm în cursul zilei de astăzi, până diseară o să avem rezultatele. Noi am mai avut o situaţie când s-au anulat testele, probabil o greşeală de transport sau recoltare. Mai sunt probleme cu aparatele. Când echipa era în carantină am avut o situaţie în care ni s-a spus că aparatele nu le poate citi şi trebuie să le repetăm. E o problemă pe care până diseară o clarificăm.

Meciul cu Rapid e săptămâna viitoare, de ce să nu se mai pună în discuţie? Dacă testele vor fi negative, de ce să intrăm din nou în izolare 14 zile, că nu înţeleg? Noi trebuie să intrăm în carantină de două ori? Noi sperăm să fie negative testele şi să nu fie cazul. Cei de la DSP nici nu au primit rezultatele şi ies cu fel de fel de declaraţii. Deocamdată nu se pune problema ca jucătorii să fie internaţi în spital. Ei trebuie să declanşeze o anchetă în momentul în care vor ieşi pozitivi, noi sperăm să nu fie cazul“, a spus Costel Lazăr pentru Agerpres.

costel lazar scaled

CITEȘTE ȘI -> Prima reacție din tabăra Petrolului după știrea bombă a zilei: “Au fost testate 45 de persoane”