Liga 1, atenție! Vintilă își dorește victorii pe bandă rulantă: ”Putem să facem asta”

Bogdan Argeș Vintilă a explicat alegerile tactice din meciul cu CFR Cluj și a dezvăluit ce așteptări are de la ultimele 3 partide din turul sezonului regulat.

Formația din Capitală a remizat pe Arena Națională, scor 0-0, în derby-ul etapei.

Tehnicianul roș-albaștrilor a declarat că este mulțumit de jocul echipei sale. Acesta a explicat cum a gândit ”primul 11” și a dezvăluit câte puncte vrea să obțină din meciurile cu Dinamo, Clinceni și Chindia.

”Sunt mulțumit că am mai pus un punct la zestrea noastră de puncte. Obiectivul nostru este să adunăm puncte, iar astăzi am întâlnit o echipa foarte bună și pot să spun că rezultatul este echitabil. Chiar dacă noi am avut ocaziile mai mari, rezultatul este unul echitabil. Ducem mingea în față, dar nu reușim să marcăm. Vom lucra la acest aspect și cu siguranță în meciurile următoare vom marca.

A fost o formulă pe care am ales-o pentru acest joc. Tsoumou este puternic, poate juca și în bandă. CFR are o echipa foarte puternică, care joacă cu baloane lungi, aveam nevoie și noi de jucători puternici. 
Am vrut să folosesc un mijloc fără Tănase. Punct! Sunt mulțumit de cum a evoluat echipa.

Vreau să fac 9 puncte în următoarele 3 meciuri. Eu spun că putem să facem asta, da.” a declarat Bogdan Argeș Vintilă după meciul cu CFR.

Citește și Criticat dur de Becali, Tănase surprinde: ”Suntem obișnuiți”

Spynews.ro