RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Liga 1, atenție! Semnalul de alarmă tras de olteni: ”Meciurile vor suferi ca și calitate!”

Un fotbalist al Universității Craiova trage un semnal de alarmă înainte reluării Ligii 1.

Fotbalul din Româia a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar Bogdan Vătăjelu este de părere că meciurile vor avea de suferit odată cu reluarea Ligii 1.

Fundașul stânga al Universității Craiova crede că partidele de pe prima scenă a fotbalului românesc nu vor avea aceeași calitate din cauza faptului că se vor disputa din 3 în 3 zile.

”A trecut o perioadă destul de mare fără activitate, chiar dacă am avut un program individual, nimic nu se compară cu un antrenament pe teren, cu ghetele în picioare. E puţin ciudat să te antrenezi câte 3, dar asta e situaţia, trebuie să ne adaptăm, cel mai important este să ne păstrăm şi forma şi să şi respectăm distanţarea socială.

Mulţi spun că ar mai dura până în iunie starea de urgenţă, eu sper să nu fie aşa de rău. Din punctul meu de vedere ar fi plauzibilă data de 5 iunie pentru reluarea meciurilor. Nu ştiu, dar nu cred că vom avea parte de meciuri amicale. Va fi greu să ne adaptăm la ritmul de joc. Dacă va trebui să jucăm şi din 3 în 3 zile va fi şi mai dificil, mai ales că în România nu eram obişnuiţi nici înainte cu acest program. Probabil că meciurile vor suferi ca şi calitate” a declarat Bogdan Vătăjelu pentru Oltenia TV.

Citește și Vătăjelu vrea titlul cu orice preț: ”Viitorul m-a dorit, însă campionatul cu Craiova e obiectivul meu!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare