Liga 1 a luat pauză, Gigi Becali nu! Jucătorul pentru care a reluat negocierile

gigi becali

Patronul celor de la FCSB s-a interesat de situația lui Andrei Chindriș după ce fotbalistul a fost monitorizat de scouteri ale unor grupări din străinătate la meciurile echipei sale din ultima vreme. 

După ce a aflat însă că echipele care l-ar dori pe fundașul de 21 de ani nu au avansat nicio ofertă pentru el, atunci Gigi Becali a profitat și a anunțat că a micșorat propunerea pe care o face pentru cumpărarea fotbalistului.

Acum, latifundiarul din Pipera este dispus să plătească doar 500.000 de euro deși Valeriu Iftime solicită mult mai mult în schimbul jucătorului naționalei de tineret. Gigi Becali și-a permis chiar să ironzeze interesul unor cluburi pentru fundașul moldovenilor.

“Tată, păi nu era vorba de Werder Bremen? Acum veniți și mă luați că Iftime a spus de Leipzig? Mâine de cine mai îmi spuneți că îl vrea pe Chindriș? Barcelona, AC Milan, Real Madrid? Dacă era ceva sigur de afară, nu credeți că se ducea acolo? Uite cum facem: ia mă nea Vali 500.000 de euro de la mine că sunt mai buni decât 5 bani cu care o să te alegi dacă tot mai crezi că o să îl dai la Werder sau Leipzig” a spus Gigi Becali pentru Pro Sport.

andrei chindris

Valeriu Iftime a refuzat deja propunerea lui Gigi Becali.

“I-am spus că suma este mult prea mică pentru un internațional de tineret. I-am zis că vreau 1,5 milioane de euro, iar dacă este să scad pot să o fac dacă ar fi vorba de maximum 200.000 de euro. Nemților le-am spus că asta este suma pe care o vreau, nu au oferit niciun răspuns, dar au transmis că fotbalistul rămâne sub monitorizarea lor” a spus la rândul său patronul celor de la FC Botoșani.

CITEȘTE ȘI –>>Varianta șoc vehiculată pentru reluarea Ligii 1: “Până atunci ar trebui să așteptăm”