Liderul din Liga a 2-a și-a prezentat noul antrenor

Sportul Snagov, liderul clasamentului din Liga a 2-a, a anunțat că Eugen Trică este noul antrenor al echipei. Laszlo Balint a plecat de la Snagov la Metaloglobus Bucureşti, justificând că sunt restanţe financiare către jucători, iar infrastructura lasă de dorit.

Eugen Trică (42 de ani) a semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual. În cariera de antrenor, Trică le-a mai pregătit pe Daco-Getica București, CFR Cluj și UTA Arad, fiind secund al grupării Al-Ittihad Jeddah.

trica snagov

Staff-ul tehnic este completat de către Laurențiu Diniță, antrenor secund, și Martin Tudor, antrenor cu portarii. Fostul stelist Florentin Dumitru este noul director sportiv al clubului.

Sunt bucuros și foarte motivat de noua provocare profesională! Va fi o provocare în adevăratul sens al cuvântului – sunt conștient că misiunea mea este extrem de dificilă, ținând seamă de contextul actual de la echipă. Însă, de îndată ce se vor achita restanțele financiare, îmi doresc ca lucrurile să reintre în normal și să mă bazez 100% pe acești băieți senzaționali, care au uimit în prima parte a campionatului cu dăruirea și spiritul lor de sacrificiu, și să continui parcursul excelent început de fostul antrenor.

Am încredere că neajunsurile și neînțelegerile vor fi lăsate în urmă și vom putea să reînchegăm grupul frumos, cu foame de fotbal, pe care l-am admirat cu toții în tur. Vor veni întăriri pe posturi, întrucât s-au înregistrat plecări însemnate de la nivelul echipei de bază în această pauză competițională, dar vom munci neîntrerupt pentru a le suplini și pentru a fi pregătiți din toate punctele de vedere până la reluarea campionatului“, a spus Eugen Trică pentru pagina de Facebook a clubului ilfovean.

După venirea lui Trică, Sportul Snagov a făcut și primul transfer al iernii: Viorel Nicoară (31 de ani), mijlocaș cu multe meciuri în Liga 1.

viorel nicoara snagov

În cariera sa, Nicoară a evoluat pentru Unirea Urziceni, CSM Râmnicu Sărat, Victoria Brăneşti, CFR Cluj, Pandurii Târgu-Jiu, Astra Giurgiu, Juventus București (actuala Daco-Getica) şi Energeticianul. În 2012, a fost campion cu CFR.