RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Leo Messi, sfătuit de Mircea Lucescu: „Ar fi momentul. La fel s-a întâmplat cu Boloni”

Antrenorul român Mircea Lucescu (75 de ani) a vorbit despre cariera lui Lionel Messi (33 de ani).

Tehnicianul echipei Dynamo Kiev este de părere că starul argentinian al echipei Barcelona ar trebui să se transfere.

În primul rând, el nu vorbește, e un tip închis în el. De aici pleacă problemele, toate nereușitele Barcelonei apasă pe umerii lui Messi. Cred că ar fi momentul să plece.

La fel s-a întâmplat cu Boloni la Târgu Mureș la începutul anilor 80. Orice declin al echipei îl apăsa enorm. Eu aveam nevoie de el impecabil la echipa națională și atunci l-am bătut la cap să plece la Steaua, o echipă care se lupta la nivel înalt și îl putea ajuta, Eu l-am dus la Steaua, nu regretatul Halagian sau altcineva!

Nu cred că devine un devorator de antrenori. De cum îl privești îți dai seama că e un tip special. Dacă m-aș încumeta să lucrez cu el? Sigur, știți că jucătorii capricioși, mari talente, au fost mereu o provocare pentru mine. Să ne amintim de Lupu, Sergen, și chiar Ronaldo„, a spus Mircea Lucescu, pentru playsport.ro.

Anul cesta se împlinesc 20 de ani de când Lionel Messi a ajuns la centrul de copii şi juniori al Barcelonei. La sfârșitul lui 2020, Messi a fost în centrul atenției din cauza zvonurilor care îl dădeau ca și plecat la Manchester City sau PSG.

Citește și Câte etape de suspendare a primit Leo Messi, după eliminarea din finala Supercupei Spaniei

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare