RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Leo Messi a fost surprins de transferul marelui rival la Juventus

Argentinianul Lionel Messi a declarat că a fost surprins când a auzit despre transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino. Starul Barcelonei consideră că a crescut numărul echipelor de mare valoare din Europa.

Cristiano Ronaldo (33 de ani) s-a transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus Torino. Campioana Italiei a plătit aproximativ 110 de milioane de euro în schimbul portughezului.

Am fost foarte surprins. Nu-mi imaginam că poate pleca de la Madrid şi să meargă la Juve, având în vedere că erau multe cluburi interesate. Dar Juventus este şi ea o echipă bună. Acum, cu Ronaldo, este una dintre favoritele Ligii Campionilor, acum că plecarea lui a slăbit Realul„, a spus Messi, citat de AFP.

Cristiano Ronaldo a cucerit de cinci ori „Balonul de Aur” și patru Ligi ale Campionilor cu Real Madrid. Totodată, CR7 este cel mai bun marcator din istoria ‘galacticilor’ – 451 de goluri în 438 de meciuri.

Real Madrid a câștigat ultimele trei ediții ale Ligii Campionilor. Ultimul succes al Barcelonei datează din 2015.

Înainte, toată lumea voia să joace la Barca sau Madrid, care erau cele mai bune. Dar acum totul este mai strâns şi nu există diferenţe mari între echipele din Manchester, PSG, Madrid, noi, Bayern (Munchen) şi cluburile italiene. Pentru Barcelona a venit timpul să câştige (din nou) Liga Campionilor, după ce a fost eliminată de trei ori la rând în sferturile de finală. Avem mijloacele pentru a reuși„, a mai declarat Leo Messi.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare