Leo Grozavu și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

Antrenorul Leo Grozavu şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti, ca urmare a înfrângerii umilitoare cu FC Argeș și a presiunilor din partea suporterilor. 

Potrivit site-ului Jurnalul Prahovean, decizia a fost de comun acord și urmează să fie anunţată în orele următoare.

În cursul zilei de astăzi, au avut loc două runde de negocieri între președintele Cristi Vlad și Leo Grozavu. Jocul slab al echipei în ultima vreme și faptul că nu a fost cristalizată o formulă de joc sunt principalele reproșuri pentru antrenor.

petrolul interior
Madalin Mihailovici,Leo Grozavu si Cristi Vlad la conferinta de presa de dinaintea reunirii lotului clubului Petrolul Ploiesti, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 19 iunie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Joi, Petrolul a pierdut în deplasare cu FC Argeș, scor 0-3, în etapa a zecea din Liga a 2-a. ‘Lupii galbeni’ ocupă locul patru în clasament, la patru puncte de liderul Sportul Snagov (care are un meci mai puțin disputat).

CITEȘTE ȘI Scandal la Ploiești! Ultrașii au intrat peste Leo Grozavu!

Potrivit surselor realitateasportiva.net, variantele de înlocuitor pentru Leo Grozavu ar fi Marius Măldărășanu (fost antrenor la Astra Giurgiu) și Edi Iordănescu (fost antrenor la CFR Cluj).