RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Leo Grozavu ia presiunea de pe fotbaliștii săi înaintea finalei Cupei României: „Nu avem nimic de pierdut”

Sepsi speră să treacă de FCSB în finala Cupei României și să aducă trofeul în premiera la Sfântu Gheorghe. Leo Grozavu este încrezător că fotbaliștii săi sunt capabili să producă o surpriză.

FCSB și Sepsi OSK se întâlnesc miercuri, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în finala Cupei României. Covăsnenii joacă pentru prima oară în istorie cu trofeul pe masă.

„Va trebui să dăm totul pe teren indiferent de starea de dinaintea jocului, de faptul că am jucat în deplasare şi alte lucruri. Sunt multe detalii care pot face diferenţa în finală. Dar noi ne dorim să ne bucurăm de moment, de faptul că am ajuns într-o finală. Faptul că nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat, poate fi un avantaj pentru noi. Iar acest lucru poate face diferenţa.

Îmi pare foarte rău că am ajuns într-o finală şi nu vom avea fanii alături. Este foarte greu. Probabil va fi singura finală fără spectatori din istorie. Vă daţi seama ce ar fi însemnat pentru fanii noştri o finală de Cupa României, cred că mare parte din oraşul Sfântu Gheorghe ar fi ajuns la meci. Ne pare enorm de rău că nu îi putem avea alături pentru că încurajările lor ne-ar fi ajutat. Nu ne rămâne decât să îi facem fericiţi în faţa”, a spus Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi.

Ripensia Timişoara, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi Poli Iaşi au fost echipele eliminate de Sepsi în drumul spre finală.

„Nu e un secret neapărat că am ajuns în finală, băieţii au muncit foarte bine în Cupă anul acesta. Sigur că am profitat şi de un program mai avantajos, în sensul în care am jucat acasă cu Astra Giurgiu, iar apoi am întâlnit o divizionară secundă, deci putem spune că am fost norocoşi la tragerea la sorţi. Dar acum finala este finală.

Întâlnim un adversar cu jucători talentaţi, dar noi sperăm să ne mobilizăm exemplar şi să dăm dovadă de un spirit de echipă aşa cum n-am mai dat vreodată. În momentul în care ajungi într-o finală îţi doreşti să o câştigi. Sigur că pentru mine este prima finală ca antrenor şi nici ca jucător nu am avut parte. Dar cei mai importanţi sunt jucătorii, ei trebuie să dea totul şi să ne facă fericiţi”, a mai spus Grozavu.

Citește și • Nu se mai termină coșmarul pentru CFR Cluj! Încă 5 cazuri noi de coronavirus

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare