FCSB a început slab play-off-ul cu o înfrângere pe Arena Națională împotriva celor de la Viitorul, scor 1-2, iar Dorinel Munteanu a vorbit despre situația roș-albaștrilor.

FCSB s-a distanțat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, situația de club nu este deloc roz, iar Gigi Becali a anunțat că în vară se va despărți de șase jucători.

Dorinel Munteau a vorbit despre transferurile pe care roș-albaștrii le-au făcut în această iarnă și critică modul în care jucătorii abordează meciurile pe faza defensivă.

„Ei trebuie să fie pregătiți în momentul când fac pasul să vină la FCSB. Este o echipă cu un palmares foarte impresionant, ei știu foarte bine la ce trebuie să se aștepte când vin acolo. Eu cred că FCSB, în ciuda faptului că are foarte mulți jucători valoroși, asta e incontestabil, nu știe să se apere. FCSB nu știe decât atac, dar, ca să câștigi un meci, trebuie să știi să te și aperi”, a spus Dorinel Munteanu pentru Digi Sport.

Imagini pentru dorinel munteanu

Dorinel Munteanu a vorbit și despre situația lui Harlem Gnohere și nu înțelege de ce nu a fost folosit în continuare ca titular pe postul de atacant, în locul său fiind preferat Ioan Hora.

Gnohere a demonstrat, fiindcă la început a stat și el pe bancă, dacă mai țineți minte, l-a băgat, nu l-a băgat, dar după aceea a confirmat. Nu știu de ce s-a făcut schimbarea asta la nivelul atacantului”, a mai spus Dorinel Munteanu pentru sursa citată.

Dorinel Munteanu i-a pregătit pe roș-albaștrii în anul 2008, dar a evoluat și ca jucător în perioada 2003-2005 pentru clubul patronat de Gigi Becali.

FCSB va disputa al doilea meci din play-off duminică, 17 martie, de la ora 20:30, în deplasare, împotriva celor de la Astra Giurgiu.

Clasament play-off: