Laudele primite de Rădoi după prima victorie ca selecționer: “Va ajunge un mare antrenor”

Mirel Radoi in meciul de fotbal dintre Romania U21 si Tara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018. © FOTO: PAUL URSACHI /Sport Pictures

Toată lumea s-a grăbit să îl felicite pe fostul căpitan al Stelei după ce naționala a reușit să învingă pentru prima oară Austria după 34 de ani. 

Unul dintre cei care i-a adresat cuvinte frumoase după jocul de la Klagenfurt a fost Marius Șumudică. Cei doi au fost rivali în Liga 1, cât timp Rădoi a fost antrenor la FCSB, iar tehnicianul lui Gaziantep îi prevede un viitor promițător selecționerului.

„Am spus că Rădoi va ajunge un mare antrenor. Va deveni un foarte bun antrenor, nu știu dacă selecționer neapărat, depinde acum și de ceea ce vrea să facă. Pentru mine, ceea ce a realizat Rădoi în puținul timp pe care l-a avut demonstrează că nu m-am înșelat în privința lui. Nu mă așteptam la un asemenea joc. În primul rând, trebuie să plecăm de la ceea ce înseamnă dorința de victorie”, a spus Șumudică la Digi Sport.

sumudica

Acesta a observat că Rădoi i-a transformat pe unii dintre jucători.

“Rădoi că le-a transmis dorința de victorie fotbaliștilor. Jucătorii au perceput acest lucru și au realizat că nu mai au timp să aștepte. Sunt dornici de a face performanță!

Denis Alibec a coborât în 16 metri, în ultimele minute Maxim a trecut fundaș dreapta. Asta înseamnă spirit de sacrificiu pentru echipa națională”, a încheiat antrenorul de 49 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Cum s-au bucurat tricolorii pentru succesul din Austria! Denis Alibec a dat tonul