Laude pentru Olimpiu Moruțan din partea adversarilor din Liga 1: “Poate față într-un campionat mult mai puternic!”

În urma evoluțiilor foarte bune din acest sezon în tricoul „roș-albaștrilor”, Olimpiu Moruțan (21 de ani) a stârnit interesul mai multor echipe importante din Europa, Inter Milano și Galatasaray fiind doar două dintre numele vehiculate în ultima perioadă!

Considerat unul dintre principalele produse de export ale FCSB-ului de către Gigi Becali, tânărul mijlocaș al bucureștenilor a avut parte de un sezon reușit până în acest moment și a fost decisiv în multe acțiuni ale formației lui Toni Petrea.

Actualul fotbalist al celor de la FC Botoșani, Mihai Roman, a vorbit despre mijlocașul în vârstă de 21 de ani al bucureștenilor și îl consideră pe acesta un adevărat talent. Fost fotbalist la FCSB în trecut, Roman este de părere că Olimpiu Moruțan poate face în acest moment într-un campionat mult mai puternic decât cel al Ligii 1.

mihai roman 1

În ultimele partide a jucat meci de meci, ceea ce nu se întâmpla în trecut și îl văd că are un potențial extraordinar! O face din ce în ce mai bine și cred că poate față într-un campionat mult mai puternic. Am mai vorbit cu el din când în când, țin legătura cu mulți jucători de acolo. De la manager, la președinte, la toată lumea! Antrenor cu portari, medic. Antrenorii, jucătorii”, a spus mijlocașul Botoșaniului, potrivit Fanatik.

Adus în vara anului 2018 de la FC Botoșani, Moruțan este văzut în acest moment drept unul dintre principalele produse de export al celor de la FCSB, iar Gigi Becali speră ca anul viitor să obțină cel puțin 25-30 de milioane de euro în schimbul fotbalistului său.

1.300.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului în vârstă de 21 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 21 de meciuri, 4 goluri și 10 pase decisive reprezintă bilanțul lui Moruțan în tricoul “roș-albaștrilor” în acest sezon.

Citește și Octavian Popescu, sfaturi vitale din partea unui fost jucător de la FCSB: „Dacă o să înțeleagă asta o să fie fotbalist!”