Doar cuvinte de laudă la adresa noului transfer de la Dinamo: ,,Un jucător cum puţini au fost în România”

Dinamo nu trece prin cea mai bună periaodă din punct de vedere sportiv, iar asta se datorează, cel mai probabil, din cauza lotului destul de subţire.

Pentru asta, oficialii celor de la Dinamo ştiu că nu vor avea o viaţă uşoară în play-out, astfel că au întărit lotul cu fundaşul spaniol Raul Albentosa.

Dinamo l-a prezentat oficial pe Raul Albentosa joi, iar spaniolul va purta tricoul cu numărul 2, după cum a anunţat formaţia din Ştefan cel Mare printr-un comunicat.

Raul Albentosa scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Mario Nicolae, manager sportiv la Dinamo, a avut numai cuvinte de laudă la adresa spaniolului care a semnat cu ,,câinii” până la finalul acestui sezon.

,,Un jucător cum puțini au fost în România la nivel de profesionalism. Rămâi plăcut surprins când vezi un jucător care vine atât de bine pregătit după o perioadă lungă de inactivitate. A venit cu meniul lui, cu program de nutriție, cu gândul doar la fotbal, cu gândul la a salva Dinamo. Imediat cum a auzit de proiectul acesta al suporterilor a fost foarte interesat să vină și să pună umărul la salvarea clubului.

Mario Nicolae Dinamo

Discutăm de Dinamo, de proiectul acesta serios. Eu nu am discutat cu el doar de aceste două luni. A rămas că, dacă voi rămâne și eu de la vară și proiectul devine mai serios, pentru că el își dorește să câștige trofee, ne putem gândi că și de la vară Dinamo îl poate avea.

O luăm pas cu pas, să vedem cum terminăm sezonul ăsta, să vedem cum se va adapta și el. Gândește-te că a venit de la Valencia, a zburat direct și a făcut și un antrenament cu noi doar ca să recupereze și să fie pregătit foarte repede.

El și prin atitudinea lui, cum a venit, cum s-a prezentat, e un lider. E un jucător care are gândul doar la fotbal și, cu siguranță, sperăm să se vadă asta și pe teren. La nivel de pregătire, de atitudine, vezi că el e venit aici doar pentru fotbal.”, a mai declarat oficialul dinamovist, pentru Digisport.

Albentosa scaled
Sursa foto: Profimedia Images

93 de meciuri a jucat Raul Albentosa în La Liga, unde a reuşit să marcheze de 6 ori şi să ofere trei assisturi.

Deportivo La Coruna, Gimnastic, Derby, Malaga, SB Eibar, Cadiz, Recreativo Huelva, San Roque Lepe, Murcia Imperial, Elche Ilicitano și Caravaca sunt echipele pe la care a mai trecut Albentosa în carieră.

600.000 de euro este acum cota de piaţă a fundaşului de 32 de ani, potrivit transfermarkt.com.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de partide disputate în sezonul regular.

Dinamo Dinamo Kiev

Citeşte şi OFICIAL | Dinamo a transferat un fundaş colosal! S-a luptat cu Messi în La Liga, iar acum vrea să iasă cu ,,câinii” din ,,groapă”