Edi Iordănescu este de părere că Dinamo trebuia să fie în playoff. Iordănescu a avut ofertă de la Dinamo, după ce Bratu a fost dat afară. Tehnicianul a explicat motivul pentru care refuzat scurt echipa din Ștefan cel Mare.  

Antrenorul lui Gaz Metan a explicat că Dinamo este singura echipă la care nu s-ar duce. Cu toate acestea, este de părere că locul echipei lui Rednic era în playoff.

„E un meci deschis oricărui rezultat, contra unui antrenor cu mare experiență, pe care eu îl apreciez foarte mult, care dacă-și gestiona mai bine lucrurile, din timp, ar fi fost în play-off, acolo unde cred că este locul lui Dinamo.

M-a surprins că Dinamo e în play-out și nu în play-off, fiindcă am avut mai demult o discuție scurtă cu oamenii din conducerea clubului, iar condițiile sunt foarte bune, cu un fond de salarii ridicat, plătit la timp, au o infrastructură bună.

Dar cei de acolo știu mai bine ce s-a întâmplat, dacă făceau o selecție mai atentă, nu erau aici. Dinamo, conform tuturor criteriilor legate de fotbal, de la fani, finanțe, lot, antrenor, infrastructură, trebuie să fie în play-off.

Discuțiile cu Dinamo au fost foarte scurte.

E singurul club din România unde n-aș putea lucra pentru că aș fi perceput ca un antrenor crescut într-o curte rivală.

Nu știu dacă m-aș putea adapta locului și probabil aș trăda partea stelistă. E o parte a inimii mele care întotdeauna va proteja trecutul meu”, a declarat Edi Iordănescu pentru Gazeta Sporturilor.

Partida Gaz Metan Mediaș – Dinamo este programată duminică, de la ora 17.30.