RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Laszlo Balint trage semnalul de alarmă: ”Petrolul ne va pune probleme. Au câteva piese care ne pot taxa!”

UTA și Petrolul se întâlnesc în derby-ul etapei din Liga 2, la Arad.

Laszlo Balint se teme de duelul cu prahovenii și știe cine poate să producă pericol din tabăra adversă.

„Într-adevăr, adversarul de duminică are câteva piese care te pot taxa dacă nu ești conectat sută la sută pe ceea ce ai de făcut. Mă refer la Marinescu, Arnăutu, Hamza, Alex Munteanu și chiar Cioinac. În general, sunt fotbaliști cu experiență, însă mai au și tineri interesanți cum e Tudor Șaim, dar și alții. Dar, e important ce facem noi, cum vom intra în meci și vom ține un anumit ritm și abordare. În sfârșit, am avut zile suficiente să pregătim acest joc din toate punctele de vedere, tehnico-tactic și mai ales mental”, a spus antrenorul arădenilor.

Balint și-a adus aminte și de victoria din tur, scor 3-0.

„E o cu totul altă istorie față de tur, pentru că eram și noi la început de drum, ca și Petrolul, de altfel. În momentul în care faci foarte multe schimbări la nivel de lot, se știe, este foarte greu să ai o evoluție consistentă încă de la început. Eu mă bucur că atunci echipa a înțeles ce aveam de făcut și am jucat pe măsura posibilităților. La momentul respectiv, nu puteam merge la Ploiești cu pretenția de aa ne crea o sumedenie de ocazii.

Din fericire, am avut o organizare defensivă destul de bună și în momentul în care aceasta a mai dat rateuri l-am avut și pe Florin Iacob, care a avut o evoluție bună. Toată lumea a spus că rezultatul acela a fost mincinos. Eu spun că nu. Poate scorul a fost puțin nedrept, dar rezultatul, din punct de vedere al lucrurilor pe care ni l-am propus noi la acel moment, a fost unul conform cu realitatea”, crede Balint.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare