Laszlo Balint, dezamăgit după un nou egal în Liga 1: „Suntem neînvinși, dar suntem la retrogradare”

Laszlo-Balint-uta-arad-liga-2

UTA Arad rămâne neînvinsă în Liga 1 după egalul din deplasare cu FC Argeș, însă acest lucru nu-l mulțumește deloc pe antrenorul Laszlo Balint, care și-ar fi dorit ca echipa sa să fi acumulat mai multe puncte în primele etape.

Trei puncte are UTA Arad după trei meciuri disputate în prima ligă fotbalistică din România.

„Fotbalul te cam pedepsește, în momentul în care nu reușești să marchezi. Suntem neînvinși, dar suntem la retrogradare în momentul ăsta, glumind puțin. Vreau să-i felicit pe băieți, au interpretat foarte bine strategia acestui joc, ca dovadă și ocaziile avute. Din păcate, suferim destul de mult. Eu îmi aduc aminte de 4-5 ocazii foarte mari. În momentul în care nu reușești să fructifici măcar 2-3 dintre ele ajungi să-ți plângi în pumni.

A fost și acea greșeală de la gol, una pe care nu ne-o putem permite în momentul în care ne dorim să avansăm în clasament. E un insucces astăzi, ne doream foarte mult să câștigăm, dar asta este.

Inclusiv jucătorii din Liga 2 de anul trecut știu ce înseamnă în Liga 1 și s-a văzut. Suntem într-o creștere. Echipa progresează, chiar dacă nu la nivelul pe care mi l-aș dori, dar facem pași către consistența pe care mi-o doresc. Mai sunt lipsuri și greșeli individuale, care schimbă tabela. Trebuie să rămânem uniți și fideli ideilor noastre.

După ce vor reveni cei care au fost infectați cu acest virus, vom avea chiar un lot stufos și cu multe variante la nivelul juniorilor. Ne-am acoperit repede și destul de bine. Dacă va apărea o oportunitate bună, o vom analiza”, a declarat Laszlo Balint, după meci.

Citește și • VIDEO | Dinamoviștii, întâmpinați de fani la stadion! Promisiunea făcută de Contra