Lasă Craiova fără sponsor? Parteneriat nou pentru FCSB!

FCSB are un nou partener comercial! Casa de pariuri care sponsorizează în Liga 1 şi Universitatea Craiova este noul susţinător al vicecampioanei.

Inscripţia cu brandul operatorului de pariuri online va fi aplicată pe spatele tricourilor roş-albaştrilor, iar contractul va aduce 800.000 de euro pe sezon în contul FCSB.

Marca de pariuri s-a lansat în România în mai 2016, iar înaintea sezonului 2017-2018 a anunţat o colaborare pe trei ani cu Universitatea Craiova. În Grecia, compania operează sub denumirea Stoiximan şi este sponsor atât la PAOK Salonic cât şi la Olympiacos.

Sponsorul principal al roş-albaştrilor va rămâne în continuare aceeaşi companie de asigurări care plăteşte între 1 şi 1,5 milioane de euro pe sezon, în funcţie de performanţele sportive ale echipei.

Mutarea ar putea contraveni regulamentelor în vigoare. În ROAF, situaţia în care se vor afla FCSB şi Universitatea Craiova este prevăzută într-un paragraf special. La capitolul ”Integritatea competiţiilor”, punctul 2, litera d se precizează:

Pentru protejarea integrităţii sportive a competiţiilor, un club afiliat nu are dreptul ca direct sau indirect: să încheie un contract cu un partener comercial care a încheiat deja un astfel de contract cu un alt club din aceeaşi categorie competiţională, dacă prin contract se stabileşte obligaţia clubului de a purta numele partenerului comercial pe echipamentul jucătorilor.

Spynews.ro