Ultimul stop înainte de JO! Larisa Iordache va participa la CE din Elveția

Când un copil se apucă să practice un sport, el visează să ajungă la JO. Iar Larisa Iordache nu face excepție.

Însă pentru a realiza acest lucru, gimnasta trebuie să participe la Campionatele Europene din Elveția. Alături de sportiva de 24 ani, Comitetul Executiv FRG le-a trimis la Basel și pe Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi, pentru echipa feminină, și pe Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu, pentru echipa masculină. În urma compeției desfășurate la Basel, România are în vedere să mai trimită doi sportivi la Jocuirle Olimpice de la Tokyo, unul masculin și unul feminin.

larisa iordache 1

Marii absenți de la Europenele din Elveția vor fi gimnaștii Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, Răzvan Marc, din cauza unor probleme medicale, dar și Maria Holbură şi Eduard Gavrilă, care nu suficient de pregătiţi pentru nivelul concursului.

larisa iordache 3

CE din Elveția se va desfășura în perioada 21-25 aprilie. În prima zi a concursului, vor intra în scenă echipajul feminin format din Larisa Iordache, Antonia Duţă şi Maria Ceplinschi, iar pe data de 22 aprilie, vor concura și pe Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu, în competiția masculină.

CITEȘTE ȘI –>> Larisa Iordache și-a înnebunit fanii cu ultima postare: “Uită-te la soare, nu jos la picioarele tale”